برگزاری سی‌امین دوره یونیورسیاد ۲۰۱۹ با حضور ۸ هزار دانشجو

  • ورزشی
  • پنجشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸ ۹:۵۲
    کد خبر :543693

سی‌امین دوره یونیورسیاد از ۱۲ تیرماه با حدود ۸هزار دانشجو از سراسر جهان در ناپل ایتالیا آغاز خواهد شد.

سی‌امین دوره یونیورسیاد ۲۰۱۹ از ۱۲ تیر ماه با حدود ۸ هزار دانشجو از سراسر جهان در ناپل ایتالیا آغاز خواهد شد. در این دوره از مسابقات ۲۲۲ مدال در مجموع ۱۸ رشته ورزشی در طول رقابت‌ها توزیع خواهد شد.

از زمان برگزاری اولین دوره این بازی‌ها در سال ۱۹۵۹ در تورین ایتالیا تا کنون ۱۳ هزار و ۲۱۷ مدال اهدا شده است. ایالات متحده در حال حاضر موفق‌ترین کشور تاریخ بازی‌های دانشگاهی است که مجموعاً ۱۳۰۲ مدال طلا کسب کرده است.

روسیه و ژاپن با ۱۱۴۰ و ۱۰۴۷ (مدال طلا، نقره و برنز) در رده‌های دوم و سوم قرار دارند. این آمار مربوط به مجموعه مدال‌هایی است که در یونیورسیادهای تابستانی و زمستانی کسب شده است.

از نظر تعداد ورزشکار شرکت‌کننده در ادوار مختلف نیز روسیه با ۱۶۰۲ نفر در جایگاه اول قرار دارد و پس از آن ایالات متحده با ۱۴۴۲ ورزشکار در رده دوم ایستاده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید