برآیند کلی عملکرد شهرداری در این مدت ادامه راه دوره قبل بوده و تحول چشمگیری مشاهده نشده
رییس شورای شهر تهران اصلاح ساختار شهرداری را جزو اولویتهای شهردار تهران دانست.
به گزارش ایسنا، محسن هاشمی در چهارمین همایش فصلی مدیران شهرداری تهران که بعدازظهر امروز در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، با بیان اینکه خوب است که اول کاری را پیش ببریم و بعد همایش فصلی بگیریم، گفت: بهتر است که اول کار کنیم و بعد در همایش فصلی برای کارهایی که کردیم پز بدهیم و نباید اینگونه باشد که کاری برای پز دادن نداشته باشیم، اما در همایشهای فصلی حرف بزنیم. البته این تودیع و معارفههای شهرداران کار ما را عقب انداخت و امیدوارم آقای حناچی تا آخر دوره چهارم با ما باشد و همایشهای فصلی را هم هر شش ماه یکبار برگزار کنیم تا هزینه کمتری به شهرداری تحمیل شود.
وی با بیان اینکه به دلیل اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان مجبور شدیم از خدمات آقای افشانی محروم شویم، اظهار کرد: البته نفس این قانون خوب است اما باعث بیثباتی در سیستم شهرداری شد. هرچند که در وزارت ورزش، صداوسیما و غیره توانستند قانون را دور بزنند، اما آقای افشانی و همراهانش در شورا تلاش کردند که ثابت کنند این قانون شامل حال شهرداری که یک پست انتخابی است، نمیشود هرچند که این مساله مورد پسند مجلس شورای اسلامی واقع نشد و نتوانستیم استفساریه بگیریم.
رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه زمانی که به خدمت وزیر کشور رفتیم تا در مورد حکم حناچی صحبت کنیم، وی گفت که بارها به افشانی گفته است که میتواند از رهبری اجازه بگیرد، اما افشانی این موضوع را قبول نکرده است و گفته که من این مساله را نه برای خودم، بلکه برای تثبیت قانون میخواهم و تلاش میکنم.
هاشمی با بیان این که افشانی در طول شش ماهه خدمتاش کارنامه درخشانی به خصوص در حوزه اتمام پروژههایداشت، ادامه داد: از طرف اعضای شورا از آقای افشانی تشکر میکنم و جا دارد از آقای نجفی هم یادی کنیم و ما همیشه میگفتیم که اعضای شورای ۲۱ نفره با شهردار همراه هستند، اما حالا ما یک جمع شامل اعضای شورا، حناچی، افشانی و نجفی هستیم.
وی با بیان اینکه ممکن است حرفهای من در این همایش تکراری باشد، گفت: با این حال مشکلات در شهر زیاد است و موجبات نارضایتی مردم را فراهم کرده و بهتر است برخی حرفها به مانند پنج وعده نماز مدام تکرار شود تا از آن غافل نشویم.
رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه نظرسنجیها نشان میدهد که ۹۳ درصد مردم تهران اولویتشان حل آلودگی هوا و ترافیک است، اظهار کرد: ما باید برای توسعه حملونقل عمومی به خصوص حملونقل انبوهبر ریلی کاری کنیم و با اینکه زیرساختهای هفت خط مترو فراهم است، اما به جای آنکه هفت میلیون مسافر جابهجا شود تنها ۲.۵ میلیون نفر مسافر از این خطوط استفاده میکنند و این در حالی است که شرکت نفت و دولت در زمینه پرداخت سهم شهرداریها از محل صرفهجویی در مصرف سوخت و فاینانسها کاریهای مهمی انجام دادهاند، اما متاسفانه در شهرداری کند هستیم و روز به روز نیز توانمان کاهش مییابد به گونهای که نه تنها تجهیزات و قطعات نو نمیشود، بلکه این وسائل فرسودهتر میشوند و امیدواریم حل این مشکل در اولویت کاری آقای حناچی قرار گیرد.
هاشمی با بیان اینکه حل آسیبهای اجتماعی در کنار صیانت از فرهنگ ملی و دینی جزو اولویتهای مردم است، گفت: با اینکه شهرداری وظیفهای در رسیدگی به آسیبهای اجتماعی ندارد اما باز مردم از شهرداری تهران انتظار کمک دارند و حالا که استاندار تهران از وزارت کار و سازمان بهزیستی آمده و جزو کارشناسان این حوزه محسوب میشود، میتوانیم کاری کنیم که مردم راضیتر شوند.
وی در ادامه ساختار شهرداری را فربه و غیرچابک دانست و اظهار کرد: شهرداری کارمندهای زیادی دارد و سیستمهای مختلفی را اجرایی میکند، اما مردم راضی نیستند.
رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه ماهانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه در شهرداری صرف میشود که دو سوم آن صرف حقوق پرسنل میشود، گفت: اصلاح ساختار شهرداری میبایست جزو اولویتهای کاری آقای حناچی قرار گیرد.
هاشمی افزود: ما باید به این موضوع توجه کنیم که بیش از یکسوم دوران مسئولیت شورای پنجم سپری شده است و کمتر از ۳۰ ماه تا انتخابات دوره ششم باقی مانده و برداشت افکار عمومی آن است که تحولی که در مدیریت شهری مورد انتظار بود تحقق نیافته است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با ابراز اینکه “گرچه ما میتوانیم دلایل مختلفی از جمله تغییرات ناخواسته در شهردار، بدهیهای گذشته، رکود و مشکلات را عنوان کنیم” یادآور شد: اما شهروندان از ما خروجی میخواهند و بهقول آقای رسولی، برآیند کلی عملکرد شهرداری در این مدت ادامه راه دوره قبل بوده و تحول چشمگیری مشاهده نشده است.