باید در پیام رسان های داخلی مستقل شویم

  • سیاسی
  • شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۹:۱۰
    کد خبر :265157

دبیر کل جمعیت فدائیان اسلام گفت: با وجود نیروهای نخبه و دانشگاهی برای برنامه ریزی در زمینه های مختلف و بخصوص رسانه و شبکه های اجتماعی نیازی به حضور پیام رسان ها و ابزارهای خارجی نیست.باید تلاش کنیم در استفاده از پیام رسان های داخلی مستقل شویم.

محمد مهدی عبدخدایی درباره مزایای استفاده از پیام رسان های داخلی افزود: با توجه به سابقه رسانه های خارجی که همواره اخبار دروغ و ضد ونقیص را به مردم ارائه می کردند امروز نیز حضور پیام رسان های خارجی به عنوان یک ابزار وارداتی می تواند در این زمینه نقش اساسی بازی کند .
وی ادامه داد: در گذشته رسانه های خارجی در ابتدا تلاش می کردند برای جلب مخاطب چند خبر درست عامیانه را به مردم ارائه کنند وبعد از آن برای دستیابی به مقاصد خود اخباری را که مورد توجه خودشان و در جهت تخریب منافع کشور مقابل بود ارائه می کردند .
به گفته این فعال سیاسی اصولگرا در شرایط امروز دنیا و ابزارها و تکنولوژی های ارتباطی دشمن هرگاه می خواهد به کشوری ضربه ای وارد کند در قالب خوراندن شهد شیرین آرام آرام حرکت می کند ودر زمان مناسب ضربه خود را می زند .
عبدخدایی گفت: پیام رسان ها خارجی هم امروز این نقش را دارند و این ابزارهای ارتباطی امروز به موازات رسانه های خارجی عمل می کنند و تلاش دارند تا در بخشهای مختلف ودر زمینه های مختلف در بخشه ای مختلف کشور آسیب وارد کنند.
وی افزود: همانطور که باید در زمینه های مختلف به خودکفایی برسیم در شرایط امروز باید تلاش کنیم با استفاده از پیام رسان های داخلی ضمن تقویت تولید داخلی از دسترسی دشمنان به اطلاعات و آمار خودداری کنیم .
دبیرکل جمعیت فدائیان اسلام اضافه کرد: البته پیام رسان های داخلی هم باید تلاش کنند تا با شناساندن هر چه بیشتر خود اعتماد مردم را جلب نمایند و همین عاملی خواهد شد تا مردم از پیام رسان های خارجی استفاده نکنند .
به گزارش ایرنا، از اوایل امسال اخباری درباره مسدودسازی پیام‌رسان‌ تلگرام که گفته می شود حدود 40 میلیون ایرانی در آن عضویت دارند، منتشر شده است.
محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهوری که پیش از این، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود، در این باره گفته است: دولت دوست ندارد اطلاعات میلیون‌ها کاربر ایرانی، تنها در بستر یک پیام‌رسان خارجی رد و بدل شود، از همین رو به جد تلاش می‌کند تا با تقویت نرم‌افزارهای بومی و ارائه سرویس‌های باکیفیت از سوی این پیام‌ رسان‌ها، بیشترین حجم تراکم حضور مردم به تدریج به پیام‌ رسان‌های ایرانی منتقل شود.
محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در روزهای اخیر در یکی از صفحه های اجتماعی خود در این باره نوشت: بحث پیام‌رسان‌ و رسانه دو موضوع مجزاست که امروز بنا به شرایطی در کشور ما به هم آمیخته است، برخی محدودیتهای رسانه‌ای مبحث پیام رسانها را تحت الشعاع خود قرار داده است پیام‌رسان‌ها یکی از زیرساختهای توسعه اقتصاد دیجیتال هستند.
وی درباره مبحث امنیت در پیام‌رسان‌های داخلی نیز نوشت: بحث امنیت اطلاعات و حریم خصوصی بسیار حائز اهمیت است قوانینی داریم و چند روز پیش هم قوه قضاییه آیین نامه‌ای اعلام کرد اما نیاز به شفاف سازی بیشتری دارد. مصادیق صدور احکام قضایی بایستی شفاف تر اعلام شود و این نیازمند حمایت قانونی مجلس است. دین ما و قوانین ما تاکید بر این مساله دارند و اکنون با شفاف سازی قانونی باید ضمانتهای اجرایی را روشن کرد.
رهبر معظم انقلاب 21 فروردین در دیدار با مسئولان و مدیران نظام، بر لزوم حفظ امنیت حریم داخلی افراد در فضای مجازی تاکید و تعرض به آن را «حرام شرعی» عنوان کردند که نباید انجام شود.
29 فروردین نیز کانال پایگاه اطاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به نشانی KHAMENEI.IR اعلام کرد فعالیت در تلگرام را متوقف می کند و پس از آن بسیاری از دستگاه های اجرایی، فعالیت کانال های خود را در تلگرام متوقف کرده و به پیام رسان های داخلی کوچ کردند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید