اولین باتری حرارتی جهان تولید شد

    کد خبر :514028
باتری حرارتی

اولین باتری حرارتی جهان با قابلیت ذخیره سازی انرژی بالا، هزینه کم تولید و سازگاری بالا با محیط زیست، توسط یک شرکت نوپا در استرالیا تولید شده است.

به گزارش بازتاب به نقل از نیو اطلس، در شرایطی که به تازگی بزرگترین باتری لیتیومی جهان در جنوب استرالیا مورد استفاده قرار گرفته بود، حالا اولین باتری حرارتی دنیا هم در این کشور عملیاتی شده است.

باتری یادشده می‌تواند حداقل ۲۰ سال با کیفیت بالا به کار خود ادامه دهد و این در حالی است که عمر مفید باتری‌های لیتیومی از دو تا سه سال فراتر نمی‌رود. از سوی دیگر ظرفیت ذخیره سازی انرژی باتری‌های حرارتی شش برابر بیشتر از باتری‌های لیتیومی است. این در حالی است که قیمت این باتری‌ها ۲۰ درصد کمتر از باتری‌های لیتیومی خواهد بود.

شرکت CCT Energy Storage که باتری حرارتی مذکور را تولید کرده، می‌گوید باتری یادشده با دریافت برق، انرژی خورشیدی، باد، سوخت فسیلی قادر به استفاده از آنها برای تولید گرما و سپس ذوب کردن سطوح سیلیکونی بزرگ برای تأمین انرژی مورد نیاز کاربران است.

موتور گرمایی این باتری تنها زمانی آغاز به کار می‌کند که نیاز به دریافت انرژی باشد. یک باتری گرمایی استاندارد تولیدی این شرکت قادر به نگهداری از ۱.۲ مگاوات ساعت انرژی بوده و محفظه حاوی آن حدود ۶ متر فضا اشغال می‌کند.

شرکت سازنده مدعی است این باتری می‌تواند ۱۲ برابر یک باتری سربی – اسیدی عادی و چندین برابر باتری‌های لیتیومی انرژی ذخیره کند و کل فرایند نصب چنین باتری‌هایی نیز حداکثر ۴۸ ساعت به طول می‌انجامد. این شرکت امیدوار است در آینده مدل‌هایی از این باتری‌ها را برای نصب بر روی گوشی‌های هوشمند آماده کند. تنها چالش مهم در این زمینه بالا بودن نقطه ذوب سیلیکون است که به ۱۴۰۰ درجه سانتیگراد می‌رسد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید