انتقاد “شریعتمداری” از نبود سازمان ویژه زنان

    کد خبر :487127
زنان سرپرست خانوار

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ضمن بیان اینکه تصور می‌کنم به دلیل نداشتن سازمان مستقل برای امور زنان و خانواده دچار ضعف‌هایی هستیم تاکید کرد: این ضعف‌ها را از طریق تشکیل جلسات هماهنگی نمی‌توانیم حل و فصل کنیم و این مشکل ساختاری است که باید به آن توجه شود.

شریعتمداری در پنجمین جلسه شورای هماهنگی کارگروه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با بیان اینکه از مردم شریف کشور به خاطر حضور پرشور و ارزشمندشان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه که در اکثر نقاط کشور با برف و باران نیز همراه بود اما همچنان از اولین ساعات اولیه روز در راهپیمایی حاضر شدند، تشکر می‌کنم گفت: حضور بانوان در این راهپیمایی چشمگیر بود و کودکان و نوجوانانی که آنها را همراهی می‌کردند نیز باعث شد شکوه جدیدی آفریده شود که دشمن را از خواب و خیال در آورد. این امر مایه افتخار کشور است و مسئولیت ما را در حل مشکلات بیش از پیش سنگین می‌کند.

وی ادامه داد: در چهلمین سالگرد انقلاب در جلسه‌ای با موضوعات مربوط به زنان جامعه کشور و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار هستیم. وزارت کار افتخار دارد در این بخش در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و حوزه آسیب‌های اجتماعی در خدمت معاونت امور زنان خانواده ریاست جمهوری باشد.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: این موضوع باید مورد توجه مسئولان در حوزه‌های مختلف قرار بگیرد و حداقل ما به صورت مجازی مکلفیم در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی این موضوع را دنبال کنیم.

شریعتمداری با بیان اینکه اگر موضوعات مربوط به زنان و خانواده در قالب تصویب یک قانون مدون پیگیری شود بسیار خوب است اظهار کرد: همچنین اگر کارگروه‌هایی برای پیگیری‌های فعالیت مختلف زنان تشکیل و مشارکت‌هایی انجام شود نیز اقدام بسیار خوبی است. از طرفی تقسیم کار ملی برای حل مشکلات زنان نیز اقدام بسیار خوبی بوده اما تصور می‌کنم به دلیل نداشتن سازمان مستقل برای امور زنان و خانواده دچار ضعف‌هایی هستیم که این ضعف‌ها را از طریق تشکیل جلسات هماهنگی نمی‌توانیم حل و فصل کنیم و این مشکل ساختاری است که باید به آن توجه شود.

وی با بیان اینکه در شورای عالی اداری این موضوع زمینه حل و فصل دارد و همچنین با تصویب قانون در مجلس می‌توان به این موضوع توجه کرد گفت: منظور ایجاد سازمان گسترده و دستگاه عریض و طویل اداری نیست، منظور دستگاه ستادی کاملاً محدود است که می‌تواند با قدرت بیشتری مسائل را پیگیری کند. همچنین ما نیازمند تهیه اطلس جامع از وضعیت کنونی زنان هستیم که با ساختار موجود به نظر می‌رسد در این امر عاجزیم.

به گزارش ایسنا، شریعتمداری اضافه کرد: در مورد بیش از ۳ میلیون زن سرپرست خانوار به شدت نگرانیم و معتقدیم نداشتن یک سازمان دهی مناسب در این امر آسیب‌ها را هر روز بیشتر می‌کند و فکر می‌کنم اگر به صورت فیزیکی نتوانیم این موضوع را پیگیری کنیم ناچاریم به صورت مجازی این سازمان را به وجود بیاوریم و اگر این کار را نیز انجام ندهیم در این زمینه عقب ماندگی‌های بیشتری خواهیم داشت. از طرفی اطلاعات روشن و مانیتورینگی از وضعیت موجود زنان جامعه در دسترس نیست.

به گفته وی، تفاوت‌های جامعه، اقلیم و فرهنگ‌های متفاوتی در کشور پهناور ایجاب می‌کند که واجب می‌کند اطلس جامع و روشنی از وضعیت زنان داشته باشیم و نمی‌توانیم برای همه نسخه واحدی به بپیچیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به خبری به نقل از سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: دستمزد مبنای حق بیمه برای بیمه شدگان زن و مرد برابر شده است که هیچ وقت در ایران سابقه نداشته است و حتی در بعضی از فاصله‌های سنی برای زیر ۴۰ سال دستمزد مبنای حق بیمه در جامعه زنان بیشتر از مردان است که نشان می‌دهد زنان توانسته‌اند در حوزه اشتغال در جایگاه مثبتی بنشینند.

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: در بودجه سال ۹۸ گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده ولی اختصاصاً اینکه توجه ویژه‌ای به این موضوع شود تاکنون ندیده‌ام و فکر می‌کنم بتوانیم در سال ۹۸ از فرصت تصویب بودجه استفاده کنیم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید