امینی: برای خانواده قایقرانی پاک بودن اهمیت بیشتری نسبت به مدال دارد/ حدس میزنم در اندونزی دو مدال طلا بگیریم
رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: برای خانواده قایقرانی پاک بودن اهمیت بیشتری نسبت به مدال دارد و مدام تست دوپینگ میگیریم.
در ادامه نشستهای خبری فدراسیونهای اعزامی به بازیهای آسیایی 2018 در محل کمیته ملی المپیک، غلامرضا امینی رئیس فدراسیون قایقرانی به تشریح آخرین وضعیت تیم ملی قایقرانی پرداخت.
غلامرضا امینی در ابتدای نشست گفت: قایقرانی از رشتههای پر مدال است و گذشتگان طوری کار کردند که من راحت باشم و هم اینکه توقع وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از این رشته بالاتر برود. از مدیران گذشته برای زحماتی که در 20 سال قبل برای این رشته کشیدند، تشکر میکنم.
وی افزود: افتخار دارم که زحمتهای ما بعد از اینچئون با مربیان داخلی رقم خورد و سرمربی خارجی در تیم اعزامی نداریم و مشاور خارجی داریم. با سرمربیان داخلی به اندنزی اعزام میشویم. در 6 رشته کانو، کایاک، ردینگ اسلالوم، آبهای آرام و کانوپولو در این مسابقات حاضر میشویم. در کانو، کایاک و روئینگ در زنان و مردان انتظار به حقی برای کسب مدال وجود دارد. اگر موفق نشویم مسئولیت کامل آن با من است.
امینی در خصوص افزایش تعداد مدال طلا در این دوره از بازیهای آسیایی گفت: از بازیهای قطر کسب مدال ما آغاز شد و در گوانگجو و اینچئون 4 و 9 مدال کسب کردیم. باید تلاش کنیم رنگ مدال بهتر شود و من خوشبین هستم. همه حمایتها انجام شده و حدس میزنم دو مدال طلا بگیریم.
وی تصریح کرد: برای خانواده قایقرانی پاک بودن اهمیت بیشتری نسبت به مدال دارد و مدام تست دوپینگ گرفتیم. مربیان داخلی کمک کردند با حذف قایقرانان دوپینگی تیم لطمه نخورد. جواناتی آمدند که ممکن است از نظر رکوردی کمتر باشند ولی در آینده از آنان بیشتر خواهید شنید.
امینی در خصوص برنامه ریزی برای بازگشت مجدد برخی ملی پوشان و برنامه ریزی در ردههای پایه گفت: خانواده قایقرانی با تعامل زندگی کرده است. شادی از ما جدا نشده بود و در رفت و آمد بود و ما خواستیم با تست وارد تیم شود. پژمان دیوسالار با درخواست اقلیمی وارد اردو شد و الان یکی از بهترینها در کنار عادل مجللی است. سه سهمیه المپیک جوانان را از کرمانشاه و لرستان داریم که این گسترش قایقرانی را نشان میدهد. 29 استان در حال فعالیت هستند که 14 استان هم در سال 96 مدال آور بودند.