افزایش ۳۶ درصدی ترک تحصیل دانش آموزان در صورت بسته شدن مدارس
فرهاد کریمی رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در اجلاس سی و چهارم رؤسا و مناطق آموزش و پرورش سراسر کشور با اشاره به اقدامات کشورها در مقابله با کرونا، اظهار کرد: بررسیهای که در زمینه تجارب کشورها در برابر کرونا داشتیم، ۳۰ کشور بررسی شد.
وی ادامه داد: بسته شدن مدارس یکی از وضعیتهایی بوده که از جنگ جهانی دوم سابقه نداشته است و ۹۰ درصد دانشآموزان را شامل شده است.
کریمی افزود: بر اساس تحقیقی که بعد از ابولا انجام شد، بسته بودن مدارس اثرات نامطلوبی دارد و نرخ ثبتنام دختران ۱۶ نقطه درصدی کاهش و اشتغال آنها ۱۹ نقطه درصدی افزایش داشته است.
وی افزود: بسته شدن مدارس بر ترک تحصیل تأثیر میگذارد و ۳۶ درصد احتمال بیشتری برای ترک تحصیل است. پس یکی از ظرفیتهای مهم بازنگه داشتن مدارس است.
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش گفت: چرا باید مدارس را باز کنیم؟ چون هیچ چیزی نمیتواند جایگزین آموزش حضوری شود و نباید در برابر آن موضع منفی بگیریم. در آموزش مجازی در بهترین حالت بخشی از آنچه است که در آموزش حضوری دانشآموزان یاد میگیرند همچنین بستر فناوری و عدم مهارت معلمان نیز نباید نادیده گرفت.
به گزارش مهر،کریمی افزود: دو مطالعه انجام دادیم که مشخص شد مهارتهای فناوری معلمان ما برای آموزش مجازی بالا نیست و لازم است که معلمان از آموزشهای سنتی فاصله بگیرند و همچنین مهارتهای یادگیری در بستر مجازی به دانشآموزان آموزش داده شود.