اصحاب رسانه مردم را نسبت به فرهنگ ایثار و شهادت آگاه کنند

خبرگزاری آریا- مدیرکل بنیاد مازندران تصریح کرد: اصحاب رسانه باید آحاد جامعه را نسبت به فرهنگ ایثار و شهادت آشنا و آگاه کرده و در جهت تحقق این امر مهم، کوشا باشند.
به گزارش خبرگزاری آریا، عباسعلی رضایی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در شهرستان قائمشهر در دیدار با خانواده شهید گرانقدر زمان روشن بخش از شهدای عزیز رسانه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای والامقام عرصه رسانه، طی گفتگویی با اشاره به رسالت خطیر رسانه ها گفت: خبرنگاران؛ طلایه داران و پیشقراولان ترویج، نشر و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بشمار می روند.
رضایی عنوان کرد: خبرنگاران باید تلاش کنند تا برای اعتلای این فرهنگ که جزو اعتقاد و شعائر اسلامی به شمار می رود تلاش کنند.
وی تصریح کرد: اصحاب رسانه باید آحاد جامعه را نسبت به فرهنگ ایثار و شهادت آشنا و آگاه کرده و در جهت تحقق این امر مهم، کوشا باشند.
رضایی اظهار داشت: خبرنگاران با یک جمله زیبا و با بکارگیری توانمندی و هنر خود، می توانند فرهنگ ایثار و شهادت را در اذهان مردم ما نهادینه کنند. امروز همه دستگاههای فرهنگی باید در پر رنگ کردن کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تلاش کنند.
مدیر کل بنیاد مازندران با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه نهادینه کنیم اظهارداشت: لحظه ای از هدف و آرمان شهدا غافل نباشیم و از مسیر آنان دور نشویم و به توصیه ها و وصایای شهدا عمل کنیم.
رضایی افزود: امروز این ما هستیم که به شهدا و خانواده شهدا و ایثارگران نیاز داریم و باید قدردان و سپاسگزار این عزیزان باشیم چرا که در دیدار با این عزیزان، روحیه می گیریم.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران گفت: فرهنگ شهدا ، فرهنگ خدامحوری و از خودگذشتگی و نگاه آنان، رضای خداوند بود.
وی تصریح کرد: اگر امروز ما در دنیا عزت داریم و دشمنان ما قادر نیستند به نظام و انقلاب ما خدشه ای وارد کنند از سر صدقه همین شهدای عزیز، جانبازان و آزادگان و وجود رهبری معظم است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در پایان روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران پر تلاش مازندران تبریک گفت و اظهارداشت: خبرنگاران امین ترین و بهترین افرادی هستند که می توانند پیام شهد را به جامعه منتقل کنند.
در این دیدار فرزند و همسر شهید روشن بخش در خصوص ویژه گی های این شهید گرانقدر مطالبی را بیان کردند.
این دیدار به مناسبت بزرگداشت هفته خبرنگار و به منظور تجلیل و تکریم از شهدای گرانقدر اصحاب رسانه صورت گرفت.
شهید زمان روشن بخش در منطقه فاو به درجه رفیع شهادت نائل گردید.