استقبال از ایدههای نو برای محرومیتزدایی
مدیرعامل موسسه دانشمند وابسته به بنیادمستضعفان گفت: شرکتهای دانش بنیان و هستههای پژوهشی که بتوانند شبکه مسائل بنیاد و صنعت کشور را حل کنند؛ مورد حمایت بنیاد مستضعفان قرار میگیرند.
علی خطیبی از طرح بنیاد مستضعفان برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان و هستههای پژوهشی در کشور خبر داد و گفت: شرکتهای دانش بنیانی که طرح و ایده برای حل شبکه مسائل مجموعههای وابسته به بنیاد مستضعفان و صنعت کشور دارند را مورد حمایت قرار میدهیم.
خطیبی درخصوص روش ارتباط پژوهشگران با بنیاد مستضعفان گفت: موسسه دانشمند پل ارتباطی بنیاد با مراکز دانشگاهی، پژوهشگران و شرکتهای دانش بنیان است. موسسه دانشمند سامانهای را تحت عنوان شبکه مسائل بنیاد راهاندازی کرده است که از طریق سایت موسسه در دسترس است و گروههایی که میتوانند ایدههای فناورانه برای حل این شبکه مسائل مطرح کنند، در این سایت ثبت نام و راهکار مورد نظر خود را ارائه کنند. این گروهها در صورت داشتن ایدههای قابل اجرا، علمی و منطبق با رسالت بنیاد مستضعفان مورد حمایت بنیاد قرار میگیرند.
به گزارش ایسنا، مدیر عامل موسسه دانشمند اضافه کرد: بخش بزرگی از نیازهای بنیاد مستضعفان با استفاده از ایدههای فناورانه و ظرفیتهای داخلی قابل حل شدن است و موسساتی که به دنبال حل مشکل محرومیت زدایی با استفاده از نوآوریهای فراگیر هستند نیز مورد حمایت بنیاد قرار میگیرند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، خطیبی نوآوری فراگیر را بهترین راه حل برای مقابله با پدیده فقر دانست و تصریح کرد: از آنجایی که نوآوری فراگیر مانند ایده تاکسیهای اینترنتی قاعده هرم اجتماع را در بر میگیرد لذا موجب میشود چند میلیون نفر از اقشار کم درآمد جامعه زیر چتر آن ارتزاق کنند و پدیده محرومیت به صورت ریشهای درمان شود.