یک هنرمندِ حوزه‌ی اوریگامی مطرح کرد؛

از ساخت برجی در ابوظبی، تا طراحی لباس در صنعت مُد

    کد خبر :110065

بهمنی گفت: من آدمی را سراغ دارم که در ناسا سال‌ها فعالیت می‌کرده، ولی آنقدر اوریگامی برایش مهم بوده که شغلش را رها کرده و حالا اوریگامی را به صورت جدی دنبال می‌کند.

به گزارش ایلنا، علی بهمنی هنرمندی است که در حوزه‌ی اوریگامی (هنر کاغذ و تا) به صورت حرفه‌ای فعالیت دارد. این هنرمند در سومین دوره‌ی تداکس دانشگاه علوم پزشکی تهران حاضر شد و از حرفه‌ای گفت.

×××

بهمنی در ابتدا گفت: با تا زدن کاغذ، چه شکل‌هایی می‌شود ساخت؟ وقتی صحبت از اوریگامی می‌شود، اغلب یک سرگرمی بچگانه به ذهن‌ها متبادر می‌شود. اما آدم‌هایی در دنیا وجود دارند که این سرگرمی را جدی گرفته‌اند. در دنیا، اوریگامی‌هایی ساخته‌ شده‌اند، که 1 سال طول کشیده تا به اتمام رسیده‌اند.

او درباره‌ی گستره‌ی زمینه‌های اوریگامی در دنیای امروز گفت: امروزه اوریگامی در آموزش علم پزشکی نیز به کار برده می‌شود. مثلاً قلبی که با اوریگامی، شبیه‌سازی قلب واقعی می‌شود. هم‌چنین در صنعت مُد و فشن نیز، با اوریگامی طرح‌های جذابی را روی لباس‌ها طراحی می‌کنند.

وی ادامه داد: من آدمی را سراغ دارم که در ناسا سال‌ها فعالیت می‌کرده، ولی آنقدر اوریگامی برایش مهم بوده که شغلش را رها کرده و حالا اوریگامی را به صورت جدی دنبال می‌کند. در ابوظبی، برجی با تکنیک اوریگامی ساخته شده است.

بهمنی، درخصوص وجه ممیزه‌ی اوریگامی‌های خودش توضیح داد و گفت: طرح‌های من در اوریگامی، بیشتر هندسی است. ویژگی بارز اوریگامی‌های من، به کار بردن برش‌هایی غیر از مربع، (مثل پنج ضلعی وشش ضلعی) است. حتی من گاهی از تایپوگرافی هم استفاده کرده‌ام.

او ادامه داد: به واسطه‌ی اوریگامی، من این فرصت را داشتم که 3 ماه به ژاپن بروم و ورکشاپ‌‌هایی را در کشوری که مهد اوریگامی است، برگزار کنم. من در این سفر، ساده‌ترین اوریگامی را از یک دختربچه‌ی 3 ساله یاد گرفتم که تنها با یک تا ساخته شده بود و آن، یک لپ‌تاپ بود.

وی افزود: اوریگامی این فرصت را به من داد که به آدم‌ها جدید و اتفاقات تازه و برنامه‌ریزی نشده‌ای که برایم پیش می‌آید، هیچ‌وقت نه نگویم و خود را به دست آن‌ها بسپارم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید