ارتباط رژیم غذایی پُرفیبر با ریسک پایین سرطان سینه
تیم تحقیق دانشگاه هاروارد به سرپرستی «مریم فروید»، دادههای مربوط به ۲۰ مطالعه مشاهدهای را مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف فیبر ۸ درصد کمتر با ریسک ابتلاء به سرطان سینه مواجه هستند.
فیبر محلول با کاهش ریسک سرطان سینه مرتبط است و هرچقدر میزان مصرف فیبر بیشتر باشد ریسک ابتلاء به سرطان سینه در زنان در هر سنی کمتر است.
فروید در این باره میگوید: «مطالعه ما نشان میدهد فاکتورهای سبک زندگی نظیر شیوههای قابل اصلاح رژیم غذایی، بر ریسک ابتلاء به سرطان سینه تأثیر دارد. یافتههای ما نشان میدهد اهمیت رژیم غذایی سرشار از فیبر نظیر میوه، سبزیجات و غلات کامل، بسیار زیاد است.»
به گزارش مهر،شایان ذکر است که یافتههای این پژوهش نشان نمیدهند که مصرف فیبر، مستقیماً خطر ابتلاء به سرطان پستان را کاهش میدهد. برای اثبات این موضوع باید یک آزمایش بالینی به شیوه تصادفی انجام شود.