ابهام در قیمت آش و حلیم در آستانه ماه رمضان
در حالی که رییس اتحادیه کبابی،حلیم و آشپزندگان مشابه از افزایش هفت تا هشت درصدی قیمت آش و حلیم خبر میدهد، رییس اتاق اصناف تهران تاکید کرد که لازم است برای افزایش تعرفهها از سوی اتاق اصناف عمل شود و تاکنون در خصوص افزایش قیمت آش و حلیم درخواستی به این اتحادیه نرسیده است.
حسین محمدی – رییس اتحادیه کبابی،حلیم و آشپزندگان – اظهار کرد: در آستانه ماه رمضان امسال بدون آنکه افزایش چشمگیری نسبت به سال گذشته داشته باشیم حدود هفت تا هشت درصد افزایش تعرفه را برای فروش محصولاتی مانند آش و حلیم در نظر گرفتهایم.
وی با بیان اینکه اکنون قیمت هر کیلو حلیم ساده به ۱۴ هزار تومان وحلیم مخصوص و دارای مخلفات حداقل ۱۵ هزار تومان خواهد بود، قیمت هر پرس حلیم را حداکثر ۸۰۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: برای هر کیلو آش نیز قیمت ۱۲ هزار تومان و برای هر پرس آش ساده قیمتی معادل ۷۰۰۰ تومان، آش شلهقلمکار پرسی ۸۰۰۰ تومان تعیین شده است.
رییس اتحادیه کبابی،حلیم و آشپزندگان همچنین اظهار کرد: مشکل مهمی که صنف ما در ماههای مبارک رمضان با آن مواجه است بحث عرضه حلیم است که متاسفانه در سنوات گذشته مشاهده شده که حتی واحدهای تعویض روغنی هم به فروش حلیم میپردازند. برهمین اساس خواسته ما از مردم آن است که حتما به این بحث توجه داشته باشند و خرید خود را از واحدهای رسمی دارای مجوز از اتحادیه که با عنوان عاملین رسمی فعالیت میکنند انجام دهند.
محمدی همچنین عنوان کرد: برای مقابله با متخلفینی که در اصناف مختلف نسبت به فروش حلیم اقدام میکنند نیز ما اخطارهای لازم را داده و از طریق اماکن و وزارت بهداشت موضوع را پیگیری خواهیم کرد اما توصیه ما به مردم آن است که خود به این مساله توجه کافی نشان داده و با توجه به اهمیت مباحث بهداشتی از خرید کالا از هر واحدی خودداری کنند.
اظهارات رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان در حالی مطرح میشود که علی فاضلی – رییس اتاق اصناف تهران – در گفتوگو با ایسنا، تاکید کرد: لازم است هرگونه افزایش تعرفه در اصناف مختلف ابتدا از سوی اتحادیه مربوطه به اتاق اصناف منعکس شود که تاکنون در خصوص حلیم و آش هیچگونه درخواستی نداشتهایم و تاکید ما بر آن است که هر نوع افزایش تعرفه بدون مصوبه اتاق اصناف و کمیسیونهای مربوطه غیرقانونی تلقی میشود.