آقای مسؤول! چرا دارید ما رو صحنه سازی میکنید
![آقای مسؤول! چرا دارید ما رو صحنه سازی میکنید](https://baztab.ir/wp-content/uploads/2018/08/4-55.jpg)
لطفا صحنه سازی نکنید و تا جایی که مصالح کشور اجازه میدهد با مردم صادق باشید و برای مشکلات راه حل پیدا کنید.
«نقی» پایتخت کشتی فینال پیشکسوتان ایران را باخته بود. وقتی به خانه آمد اهالی خانه با او عادی برخورد کردند، انگار نه انگار او یک کشتی مهم را باخته است.
نقی معمولی با دیدن این صحنه با حالتی عصبانی خطاب به اهالی خانواده گفت:« چرا دارین منو بازی میدین شما/ چرا دارید همه چی رو عادی جلوه میدین/ چرا دارید منو صحنه سازی درست میکنید/من باختم/بدم باختم/ من آبروی کشور منو بردم»
اهالی خانه نیت خیر داشتند؛ آنها نمیخواستند به روی نقی بیاورند که کشتی را باخته است، بد هم باخته است. این بیتفاوتی یا به قول نقی صحنه سازی، قهرمان داستان پایتخت را حسابی شاکی کرده بود.
داستان سریال پایتخت را تعریف کردم تا بگویم حال مرد ایران هم مانند حال «نقی» بعد از شکست کشتی است.
سوییس نشان دادن شرایط کشور در حالی که حال اقصاد ایران خوب نیست و مردم نگران آینده خود و سرمایهشان هستند. مردم از اینکه آقای نوبخت در حالی که بسیاری از شغلدارها در آستانه بیکاری هستند و یا بیکار شدهاند، دم از تک رقمی شدن بیکاری میزند، ناراحت هستند.
از اینکه او هنوز میگوید:« دولت به طور کلی ۱۲ برنامه را برای ایجاد یک میلیون فرصت شغلی دارد و هدف گذاری کرده که نرخ بیکاری را تک رقمی کند.» ناراحت هستند. از اینکه هنوز برخی در شعار ماندهاند و فکر میکنند زمان انتخابات است.
ما سالهاست با تحریم خو گرفتهایم و میدانیم که مشکلات اقتصادی وجود دارد. به معنای واقعی کلمه با مشکلات اقتصادی عادت کردهایم و اگر روزی مشکل نداشته باشیم، تعجب میکنیم.
مسؤولان با زبان ساده از مشکلات و راهحلهای آن با مردم سخن بگویند و قطعا مردم اگر کلام صادقانه بشوند به آن اعتماد خواهند کرد اما در سیل مشکلات که مردم با آن دست و پنجه نرم میکنند و گاهی برخی در آن غرق میشوند، دم از آرام بودن دریا زدن، برای جامعه قابل پذیرش نیست.
به گزارش عصر ایران، به نظر میرسد هنوز برخی از مسؤولان کشور باور نکردهاند که در شرایط بحرانی اقتصادی هستیم و به گونهای حرف میزنند که انگار نه انگار دلار و طلا در عرض چند ماه سه برابر یا چهار برابر شده است.
زمانی جنگ نظامی است و مردم در جریان جزییات جنگ و استراتژیها نیستند اما حالا ایرانیها با پوست، گوشت و استخوان خود مشکلات اقتصادی، بیکاری و گرانی را درک میکنند. نمیشود در چشم آنها نگاه کرد و گفت یک میلیون شغل ایجاد میکنیم.
اینگونه صحبت کردن سبب کم شدن اعتماد مردم به مسؤولان میشود.
مسؤولان یکبار حرفهای این چند ماه خود را مرور کنند و ببیند آیا در خلوت، این حرفها را باور میکنند یا خیر؟ امید دادن به آینده خوب است اما وارونه نشان دادن مسائل زمینه ساز بروز مشکلات بیشتر خواهد شد.
لطفا صحنه سازی نکنید و تا جایی که مصالح کشور اجازه میدهد با مردم صادق باشید و برای مشکلات راه حل پیدا کنید.