مدیرکل آموزش و پرورش استان:

نرخ رشد باسوادی کهگیلویه و بویراحمد ۶۴ درصد است

    کد خبر :663207
نرخ رشد باسوادی کهگیلویه و بویراحمد ۶۴ درصد است

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: نرخ رشد باسوادی این استان ۶۴ درصد است.

 

“هادی زارع پور” ظهر پنجشنبه، ۲۸ آذر ماه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: ۲۸.۸۶ درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال مردان و زنان استان در سال ۱۳۵۵ باسواد بودند.

 

وی اظهارکرد: طبق آخرین سرشماری کشور در سال ۹۵ میزان باسوادی استان ۹۲.۷ درصد رسیده است که هم اکنون پیش بینی می شود بالای ۹۳ درصد باشد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نرخ رشد سوادآموزی در استان ۶۴ درصد است، خاطرنشان کرد: ۹۶.۱ درصد مردان و ۸۹.۴ درصد زنان استان باسواد هستند.

 

زارع پور تصریح کرد: نرخ رشد باسوادی زنان استان کهگیلویه و بویراحمد در ۴۰ ساله انقلاب ۷۴ درصد و نرخ رشد باسوادی مردان استان ۵۵درصد بوده است.

 

وی ادامه داد: ۴۵۶۴ نفر برای دوره های مختلف سوادآموزی استان در سال ۹۸ ابلاغ شده است که از این تعداد ۲۰۲۲ نفر در دوره سوادآموزی، ۱۱۶۹ نفر در دوره انتقال(عادی و رایانه) و ۱۳۷۳ نفر در دوره تحکیم هستند و تاکنون ۸۳.۵ درصد از این میزان را تحت پوشش قرار داده ایم.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سطح استان ۱۸ مرکز یادگیری محلی(۱۵ مرکز غیردولتی، دو مرکز دولتی و یک مرکز مشارکتی) با هدف توانمندسازی و ایجاد فرصت یادگیری مادام العمر برای افراد بی سواد و کم سواد ایجاد و راه اندازی شده که ۴۰ نوع مهارت از جمله مهارتهای اساسی زندگی، اجتماعی، حقوق شهروندی و شغلی آموزش داده می شود.

 

زارع پور تاکید کرد: طرح خواندن با خانواده در دوره سواد آموزی و دوره انتقال برای ۲۱۶۹ نفر اجرا می شود.

 

وی با اشاره به حلقه های کتابخوانی تنها در دوره تحکیم برای۱۳۷۳ نفر اجرا می شود، تصریح کرد: طرح عملیاتی نماز کلید بهشت با همکاری ستاد اقامه نماز اجرا می شود طی سه سال اخیر در این دوره ۱۰ دقیقه آموزش نماز، احکام و قرائت به ۴۶۵۴ نفر داده می شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اجرای طرح توسعه سوادآموزی زنان و دختران عشایری در استان اظهار کرد: این طرح طی سال جاری با ۳۵۰ نفر آموزش دهنده برای ۳۵۰ نفر سوادآموز اجرا خواهد شد.

 

زارع پور گفت: همچنین طرح‌های مهارت های هفتگانه برای ۲۳۰ نفر، مسابقه پرسش مهر برای ۸۳۰ نفر و مسابقه کتابخوانی برای ۸۳۰ نفر سوادآموز استان اجرا می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: طرح شتاب بخشی ریشه کنی بی سوادی در شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی و لنده که میانگین سواد در این شهرستان‌ها از میانگین استانی پایین تر است اجرا خواهد شد.

 

به گزارش ایسنا، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۹۸ درصد فعالیت‌های سواد آموزی استان طی سال ۹۸ از طریق ۱۲ موسسه و تشکل مردم نهاد طرف قرارداد انجام می شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید