میوه هایی که خطر مرگ و سکته مغزی را کاهش می دهند

    کد خبر :908066

خوردن سبزی‌ها و میوه‌های غیر نشاسته‌ای مانند سیب، گلابی و سبزی‌های برگ سبز حتی ممکن است باعث کاهش وزن شود.

دستکم ۹ خانواده مختلف از میوه‌ و سبزی‌ها وجود دارد که هر کدام دارای صدها ترکیب گیاهی مختلف بوده و برای سلامتی مفید هستند. افراد می بایست انواع و رنگ‌های متنوعی از محصولات را مصرف کنند تا ترکیبی از مواد مغذی موردنیاز بدن فراهم شود.

یکی از این میوه‌های بسیار مفید کدو تنبل است. این کدو سرشار از بتاکاروتن است که یک کاروتنوئید (رنگدانه گیاهی) نیز محسوب می‌شود. بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل شده و در تولید آنتی‌بادی‌هایی که با عفونت مبارزه می‌کنند، استفاده می‌شود. بتاکاروتن همچنین برای حفظ یکپارچگی سلول‌های چشم، پوست، ریه‌ها و روده نیز لازم است.

در مطالعات انجام شده به مدت ۱۰ سال یا بیشتر، افرادی که بیشترین مصرف غذاهای غنی از بتاکاروتن مانند کدوتنبل، هویج، سیب‌زمینی شیرین و سبزی‌های برگ‌دار را داشتند، در مقایسه با کسانی که کمترین میزان مصرف را دارند، هشت تا ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی یا مرگ به هر دلیلی بودند.

بهداشت نیوز/

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید