قتل زن جوان با شلیک گلوله شوهرش

  • حوادث
  • شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ۹:۳۵
    کد خبر :1131115
قتل زن جوان

در تابستان ۱۴۰۲، پلیس گزارش تیراندازی پیاپی در خانه‌ای در پاکدشت تهران را دریافت کرد. با حضور مأموران در محل حادثه، مشخص شد که مردی به نام خسرو، پس از شلیک به همسر سابقش مریم و پدر او، از صحنه گریخته است.

مرگ مریم و نجات پدرش

پیکر نیمه‌جان مریم و پدرش به بیمارستان منتقل شد، اما زن جوان به دلیل شدت جراحات و خونریزی جان باخت. پدرش که از ناحیه پهلو مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود، تحت عمل جراحی قرار گرفت و از مرگ نجات یافت.

پدر مریم در توضیح حادثه به مأموران گفت: «۱۰ ماه قبل دخترم از خسرو جدا شد و با دو فرزندش به خانه ما آمد. روز حادثه، وقتی به خانه برگشتم، خسرو را دیدم که با دخترم مشاجره می‌کرد. به آن‌ها نزدیک شدم و اعتراض کردم، اما ناگهان خسرو به سمت من و دخترم شلیک کرد.»

ادعای خیانت
مأموران پس از دو روز، خسرو را در شاهین‌شهر بازداشت کردند. او در بازجویی اولیه به جنایت خود اعتراف کرد و مدعی شد که همسرش به او خیانت کرده بود.

با تکمیل تحقیقات، کیفرخواست علیه خسرو به اتهام قتل همسر، شلیک به پدرزن سابق و همچنین حمل و نگهداری اسلحه صادر و پرونده به شعبه ۸ دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد.

ادعای انگیزه تادیب

در آغاز جلسه دادگاه، دختر ۱۵ ساله مقتول رضایت خود را با دریافت دیه اعلام کرد، اما پدر مقتول خواستار قصاص و دریافت دیه برای خود شد.

در ادامه، خسرو با پذیرش اتهاماتش گفت: «قصدم کشتن همسر و پدرزن سابقم نبود. من همسرم را دوست داشتم، اما بعد از خیانتی که مرتکب شد، او را طلاق دادم.» وی افزود که به دلیل تحریکات مردی که با مریم ارتباط داشت، عصبی شده و اسلحه‌ای را به قیمت ۲۰ میلیون تومان خریداری کرده بود تا او را تادیب کند.

او توضیح داد که در روز حادثه، هنگام صحبت با مریم، پدرزن سابقش با رفتارهایش باعث شد تا او کنترل خود را از دست بدهد.

ادعای وکیل متهم

وکیل خسرو نیز به دادگاه گفت که موکلش قصد قتل نداشته و اسلحه را فقط برای درگیری با مرد غریبه خریده بود. وی افزود: «بر اساس شواهد، گلوله به دیوار برخورد کرده و پس از کمانه کردن به قربانیان اصابت کرده است. درخواست دارم که کارشناسان اسلحه‌شناسی این موضوع را بررسی کنند.»

وکیل همچنین گفت که پدر خسرو، به‌عنوان ولی قهری نوه‌اش، از طرف وی اعلام گذشت کرده و طی چند روز آینده مدارک را به دادگاه ارائه خواهد کرد.

در پایان، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

روزنامه یران

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید