شکر و چای در مسیر افزایش تند قیمت

    کد خبر :779879

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی از قرار گرفتن شکر و چای در مسیر افزایش قیمت خبر داد و گفت: در بازار چای بیش از 25 تا 50 درصد گران فروشی می‌شود.

قاسمعلی حسنی در گفت‌وگو با ایلنا در تشریح آخرین وضعیت تامین و قیمت دو کالای شکر و چای که این روزها حاشیه‌ساز شده‌اند، اظهار کرد: شکر و چای در مسیر افزایش تند قیمت قرار گرفته و با نزدیک شدن به پایان سال موجب نگرانی مصرف کنندگان شده است.

وی ادامه داد: شکر ظرف یک ماه افزایش نرخ 70 تا 80 درصدی را در بازار آزاد تجربه کرده است.

به گفته حسنی؛ همچنان شکرهای بسته بندی یک کیلوگرمی دولتی با نرخ مصوب 6 هزار و 650 تومان در بازار یافت می‌شود، اما بخش اعظم شکرهای عرضه شده در بازار با نرخ آزاد هستند.

وی قیمت عمده هر کیلوگرم شکر آزاد در تناژهای بالا را 10 هزار و 300 تومان عنوان کرد و افزود: نرخ آن در خرده فروشی‌ها بسیار بیشتر از این میزان است.

حسنی همچنین از افزایش بیش از 200 درصدی قیمت چای در یکسال اخیر خبر داد.

وی گفت: در مدت یکسال قیمت متوسط هر کیلوگرم چای از 7 هزار تومان به 21 هزار تومان افزایش داشته است.

حسنی مدعی شد؛ در چای 50 درصد گران فروشی اتفاق می‌افتد.

وی در تشریح این ادعای خود اظهار کرد: قیمت جهانی هر کیلوگرم چای 2.5 دلار تا 4 دلار است، اگر نرخ دلار را 25 هزار تومان در نظر بگیریم قیمت چای نباید بیش از 100 هزار تومان باشد.

حسنی تاکید کرد: این در حالی است که هر کیلوگرم چای وارداتی تا 124 هزار تومان نیز به فروش می‌رسد.

وی نتیجه گرفت: حتی اگر هزینه‌های جانبی را در نظر بگیرم در چای بیش از 25 تا 50 درصد گران فروشی می‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید