روش پخت لازانیای مدیترانه ای

  • آرشیو
  • دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۹ ۱۱:۵۳
    کد خبر :774556

یکی از محبوب ترین غذاها بین بچه ها و جوانان لازانیاست. لازانياي مديترانه ای از جمله لازانياهای گياهی است. اگر گياه خوار هستيد، پيشنهاد می کنم اين لازانيا را حتما تست کنيد.
مواد لازم:

کدو سبز: 2 متوسط

بادمجان کوچک: یک عدد

نمک کوشر: 2 قاشق چايخوری

لازانيا: 12 ورق

روغن زيتون فوق العاده بکر: 3 قاشق غذاخوری

قارچ کرميني، ساقه دار و خرد شده: یک پيمانه

اسفناج تازه: یک بسته کوچک

سير خرد شده: یک قاشق غذاخوری

پنير ريکوتا: 450 گرم

پوست ليمو: یک ليمو

جعفري خرد شده: 2 قاشق چايخوری

ريحان خرد شده: 2 قاشق چايخوری

پونه کوهی خشک: نصف قاشق چايخوری

تکه هاي فلفل قرمز خردشده: نصف قاشق چايخوری

سس گوجه فرنگی: یک شيشه ی 700 گرمی

پنير پارمزان رنده شده: یک فنجان

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. بادمجان و کدو سبز‌ها را از طول آن به صورت نوار‌های نازک برش بزنید.

داخل سینی حوله‌های کاغذی پهن کنید و نوار‌های کدو و بادمجان را روی آن بچینید مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید و روی آن حوله‌ی کاغذی قرار بدهید و این را ادامه بدهید تا کدو و بادمجان‌ها تمام شوند. این کار رطوبت اضافی داخل سبزیجات را از بین می‌برد.

اجازه بدهید حدود ۳۰ دقیقه به این صورت باقی بمانند. در این فاصله مواد دیگر لازانیا را آماده کنید.

داخل قابلمه‌ای آب بریزید و اجازه بدهید بجوشد سپس مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید و ورقه‌های لازانیا‌ها را داخل آن بریزید. زمانی که نرم شدند آن را آبکش کنید و آن‌ها را بشویید و داخل آبکش یا سینی صاف پهن کنید.

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط تا زیاد قرار بدهید. سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و حدود ۶-۸ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند و آب آن‌ها تبخیر شود تفت بدهید. نمک را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

سپس اسفناج‌ها را به قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید و اجازه بدهید بپزند و آب آن کشیده شود. اگر مواد شما نیاز به نمک داشت به آن نمک اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و اجازه بدهید مخلوط خنک شود.

در یک کاسه‌ی بزرگ پنیر ریکوتا، پوست لیمو، اسفناج و قارچ، جعفری، ریحان، پونه کوهی خشک و تکه‌های فلفل قرمز را مخلوط کنید. این مخلوط را با نمک مزه دار کنید و سپس مخلوط کنید.

پخت سه چهارم فنجان سس گوجه فرنگی را در کف ظرف مناسب پخت بریزید و آن را پخش کنید. روی سس را با ورقه‌های لازانیا بپوشانید. یک سوم مخلوط ریکوتا را روی لازانیا‌ها به صورت مساوی پخش کنید؛ و بعد نیمی از برش‌های بادمجان را روی مخلوط ریکوتا به صورت یکنواخت بچینید و باز سه چهارم فنجان سس روی بادمجان‌ها بمالید و بعد نیمی از کدو سبز‌ها را روی آن بچینید و فشار بدهید تا لایه‌ها یکدست شوند.

یک سوم دیگر ریکوتا را روی کدو سبز پهن کنید و بعد چهار رشته لازانیا روی آن قرار بدهید و سه چهارم فنجان سس گوجه فرنگی روی آن بریزید.

بادمجان باقیمانده را روی سس بچینید و آن‌ها را کاملاً فشار دهید. ریکوتای باقیمانده را روی آن بریزید، سپس رشته‌های پایانی لازانیا را روی آن بچینید و سه چهارم فنجان دیگر سس گوجه فرنگی پخش کنید. کدو سبز را روی لازانیا‌ها بچینید و فشار بدهید و سپس روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید.

لازانیا را در فر قرار بدهید و به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه قرار بدهید تا لازانیا‌ها بپزند و پنیر شروع به قهوه‌ای شدن کند. (بستگی به میزان حرارت فر مدت زمان آن متفاوت است) پس از پخت زیر می‌توانید گریل بالا را روشن کنید تا پنیر روی آن طلایی شود.

سپس آن را از فر خارج کنید و پس از کمی خنک شدن آن را برش بزنید و سرو کنید.

منبع: بیتوته

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید