جدیدترین اخبار
17 فروردین 1400 ساعت 13:11 آرشیو کد خبر :799011
برای چاپ کلیک کنید

طرز تهیه خورش اسپناساک؛ طعمی بی‌نظیر از مازندران

شهر‌های شمالی ایران از جمله مازندران به‌غیر از جاذبه‌های منحصربه‌فرد، غذا‌های بسیار خوشمزه‌ای دارند که فرهنگ این منطقه را به‌خوبی نشان می‌دهند. غذا‌های مازندرانی شامل دنیایی از غذا‌های سالم و خوشمزه می‌شوند که حتی افراد بیمار مثل کسانی که مبتلا به دیابت و فشار خون هستند، می‌توانند این غذا‌ها را با خیال راحت میل کنند.

استفاده از مواد اولیه تازه و طبیعی نظیر دانه‌های انار جنگلی در رب انار، گردو، شیر، کره، ماست، دوغ و روغن حیوانی باعث شده‌اند که غذا‌های سنتی این منطقه، ارگانیک و سالم باشند. مصرف کم نمک، شکر و روغن و استفاده زیاد از سیر و پیاز نیز از جمله ویژگی‌های این غذا‌ها هستند. یکی از خورش‌های خوشمزه‌ی شمالی، خورش اسپناساک است که در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد.

خورش اسپناساک (اسفناج) حاوی انواع ویتامین‌ها، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، سلنیوم، فولاد، اسیدفولیک، سولفور و… است. این غذا پروتئین بالایی دارد و در افزایش سطح انرژی و عضلانی‌شدن بدن، افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی، رفع انواع عفونت‌های بدن، تقویت و استحکام استخوان و دندان و … موثر است.

مواد لازم:

یک کیلو اسفناج تازه

۴۰۰ گرم گوشت گوسفند

۳۰۰ گرم سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعنا)

۳ تا ۴ حبه سیر

۲ عدد پیاز

یک عدد هویج

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

۱. ابتدا پیاز و سیر خردشده را در روغن دنبه یا روغن کنجد تفت دهید.

۲. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت خردشده را همراه با فلفل و ادویه به مواد اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

۳. اسفناج و سبزیجات معطر خردشده را به سایر مواد بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید که غذا روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

۴. در اواسط پخت هویج نگینی خردشده را در غذا بریزید.(بعضی‌ها به دلخواه هویج را حذف می‌کنند)

این خورش همراه برنج یا نان سنگک تازه سرو می‌شود. جالب است بدانید که برخی افراد به‌جای گوشت گوسفند، از تخم‌مرغ استفاده می‌کنند و در انتهای پخت، آن را در خورش می‌شکنند و می‌گذارند که خودش را بگیرد. برای اینکه غذا طعم ترش داشته باشد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب نارنج یا رب انار در اواخر پخت در خورش بریزید.

منبع:کجارو

Ad

روی خط خبر

  • ارزش بیت کوین ۲.۶ درصد افزایش یافت و به ۶۱۲۲۹ دلار رسید
  • فردا، آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد
  • رئیسی: هر فردی سرفه کرد کرونا دارد
  • مشکل اهدای خون بعد از افطار/ ممنوعیت تردد شبانه اهداکنندگان خون
  • برهانی: هدف اسرائیل از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، مذاکرات وین است
  • تولید واکسن ایران برکت احتمالا از اردیبهشت ۱۴۰۰ آغاز می‌شود
  • آخرین اخبار کرونا در ایران/ بیمارستان‌های پایتخت پرشد
  • تیراندازی در مقابل بیمارستانی در پاریس
  • ظرفیت بیمارستانی تهران تکمیل شده است
  • صندوق بین‌المللی پول: رشد اقتصاد نفتی ایران مثبت شد
  • آمریکا: هیچ نقشی در حادثه نطنز نداشتیم
  • نرخ مصوب هر کیلو میوه دستچین مشخص شد
  • وزارت ارتباطات از اپراتورها شکایت کرد
  • احتمال وقوع تندباد در تهران
  • امیرعبداللهیان: هم زمانی مذاکرات وین و خرابکاری دشمن تصادفی نیست
  • واریز ۵۰ درصد باقیمانده سود سهام عدالت تا پایان ماه رمضان
  • ظریف: در نطنز «تروریسم هسته‎ ای» رخ داده است
  • وضعیت قرمز همه شهرستان‌های گیلان به جز رضوانشهر
  • پول‌های بلوکه شده ایران در عراق آزاد می‌شود
  • وام ساخت مسکن ۳۰۰ میلیونی شد
  • علی مطهری: برخی مواضع من مورد قبول اصلاح ‌طلبان یا اصولگرایان نیست
  • آلودگی ۱۰۰ هزار گوشی اندرویدی در کشور به یک بدافزار
  • توضیحات کمالوندی درباره جزئیات حادثه‌ای که در نطنز دچارش شد/فیلم
  • امیرآبادی از هیأت اجرایی انتخابات ریاست جمهوری استفعاء داد/ متن نامه
  • تمهید جدید بیمارستان مسیح دانشوری برای مقابله با کرونا
  • قیمت طلا، سکه دلار، ارز امروز ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
  • حریرچی: کل محدودیت‌های کرونایی فقط ۱۰ درصد تردد مردم را کاهش داد
  • قتل سیاه‌پوست ۲۰ ساله به دست پلیس آمریکا نزدیک قتلگاه فلوید/ عکس وفیلم
  • کشورهایی که فردا را اول ماه رمضان اعلام کردند
  • قیمت نفت خام افت کرد
  • Ad