ترامپ: تمام مهاجران غیرقانونی را اخراج می‌کنم

    کد خبر :1110256
ترامپ مهاجران غیرقانونی

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد که در چهار سال آینده، تمامی مهاجران غیرقانونی را از خاک این کشور اخراج خواهد کرد.

معاون او نیز در ادامه سخنانش با تأیید این برنامه، گفت: «اما چگونه می‌توان ۱۸ میلیون مهاجر را اخراج کرد؟ بیایید از یک میلیون نفر شروع کنیم؛ این همان چیزی است که کامالا هریس در آن شکست خورده، و ما می‌توانیم همینجا کار را آغاز کنیم.»

بازتاب_دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، اعلام کرد که در اولین روز از ریاست جمهوری خود، دستور اجرایی برای پایان دادن به سیاست شهروندی مبتنی بر حق تولد صادر خواهد کرد. این فرمان به این معناست که کسانی که در آمریکا متولد شوند، فارغ از وضعیت مهاجرت والدینشان، تابعیت دریافت خواهند کرد.

جی‌دی ونس، معاون ترامپ در دوران تبلیغات انتخاباتی، در انتقاد از سیاست‌های مهاجرتی دولت جو بایدن و کامالا هریس گفت که در صورت پیروزی، اخراج مهاجران غیرقانونی را با حذف یک میلیون نفر آغاز خواهند کرد. او افزود: «باید از چیزی که می‌توانیم انجام دهیم شروع کنیم. به نظرم اگر روند اخراج را با مهاجران مجرمان شروع کنیم و شرایط استخدام نیروی کار غیرقانونی را سخت‌تر کنیم—چیزی که موجب کاهش دستمزدها در آمریکا شده—بسیاری از مشکلات مهاجرت غیرقانونی حل خواهد شد.»

معاون ترامپ در ادامه گفت: «مردم زیاد روی این مسئله تمرکز کرده‌اند، اما چگونه می‌توان ۱۸ میلیون مهاجر را اخراج کرد؟ بیایید از یک میلیون نفر شروع کنیم؛ این همان چیزی است که کامالا هریس در آن شکست خورده و ما می‌توانیم همینجا شروع کنیم.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید