تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریس تا پایان برنامه ششم

    کد خبر :626898

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: از اولویتهای آموزش و پرورش، ساماندهی و تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریس است و مطابق قانون این کار را تا پایان برنامه ششم انجام خواهیم داد.

 

محسن حاجی میرزایی در حاشیه آئین افتتاح ۱۹۸۲پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی کشور در بازدید از هنرستان زینبیه دماوند در نشستی با معلمان این هنرستان در جریان مسایل و مشکلات معلمان این هنرستان قرار گرفت.

 

حاجی میرزایی با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و خسته نباشید به مدیران و معلمان جهت برگزاری با شکوه آغاز سال تحصیلی در پاسخ به درخواست یکی از همکاران حق التدریس شاغل در این هنرستان اظهار کرد: از اولویتهای آموزش و پرورش، ساماندهی و تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریس است و مطابق قانون این کار را تا پایان برنامه ششم انجام خواهیم داد.

 

وی در پاسخ به پرسش یکی دیگر از معلمان در مورد اجرایی شدن رتبه بندی، گفت: آیین نامه رتبه بندی در دولت است و پس از تصویب در دولت اجرا خواهد شد اما هر زمان که دولت این آیین نامه را تصویب کند، پرداختهای رتبه بندی و صدور احکام از اول مهر ۹۸خواهدبود.

 

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، وزیر آموزش و پرورش فاصله قابل توجه بین ستاد و مدرسه را باعث ایجاد برخی مشکلات قابل حل نشده دانست و اظهارکرد:یکی از دلایل کم شدن این فاصله آمدن مدیران ادارات مناطق آموزش و پرورش به واحدهای آموزشی و ارتباط با معلمان و مدیران به عنوان اصلی ترین عناصر نظام تعلیم و تربیت است.

 

به گزارش ایسنا، در ادامه این دیدار وزیر آموزش و پرورش از معلمان خواست تا به نمایندگی از معلمان کل کشور در این نشست به طرح موضوعات خود بپردازند،که موضوعات مطرح شده توسط معلمان به شرح زیر است:

 

-همکاران حق التدرس خرید خدمات تفاوت زیادی با همکاران رسمی دارند و می خواهیم تا این فاصله ها کم شود و امیدواری به این همکاران در ادامه فعالیت های آموزشی داده شود.

 

-هنرستان ها همواره با کمبود تجهیزات مواجه هستند و این کمبودها در روند مهارت آموزی هنرجویان هنرستان‌ها اختلال ایجاد می کند.

 

– معلمان هنرستان ها کتاب در اختیار ندارند و باید از روش های غیر معمول به کتاب دسترسی پیدا کنند.

 

– تفاوت ساعت کاری کادر اجرایی هنرستان ها نسبت به سایر مدارس ۴ساعت در هفته بیشتر است که این تفاوت دیده نمی شود.

 

– سرویس های ایاب ذهاب برای مدارسی که دسترسی سختی دارند، وجود ندارد.

 

-بضاعت ادارات برای سرویس همکاران محدود است و بدهکاری به پیمانکاران سرویس وجود دارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید