امکان نگران کننده اینستاگرام برای کاربران

    کد خبر :936273
امکان نگران کننده اینستاگرام برای کاربران

 اخیرا پست‌های متعددی در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده است که ادعا می‌کنند اینستاگرام مکان دقیق کاربران را با فالوورهایشان به اشتراک می‌گذارد.

این پست ادعا می‌کند که اینستاگرام در هنگام برچسب گذاری یک مکان در پست یا استوری توسط کاربران آیفون، مکان دقیق آن‌ها را با فالوورهایشان به اشتراک می‌گذارد. به عنوان مثال، در صورتی که شما یک مکان عمومی مانند «تهران- ایران» را در یک استوری یا پست اینستاگرام تگ کنید، این شبکه اجتماعی مکان دقیق شما را با فالوورهایتان به اشتراک می‌گذارد.

منبع اصلی این خبر می گوید که این اتفاق به دلیل تغییر در بروزرسانی اخیر iOS است و ارتباطی به اینستاگرام ندارد.در این پست آمده است: «به نظر می‌رسد که سوء استفاده گران و مجرمان توانسته اند از این ویژگی برای یافتن افراد و سرقت از خانه‌ها و اتومبیل‌های آن‌ها استفاده کنند.»

اینستاگرام در پاسخ به این پست این بیانیه را اعلام کرد: «ما مکان شما را با افراد دیگر به اشتراک نمی‌گذاریم. در صورتی که پست یا استوری در اینستاگرام به اشتراک بگذارید، ما از موقعیت مکانی شما برای مواردی مانند تعیین برچسب مکانی استفاده می‌کنیم، اما مکان دقیق شما را به صورت عمومی منتشر نمی‌کنیم. اگر می‌خواهید تنظیمات مکان خود را تغییر دهید، تنظیمات کلی دستگاهتان را تغییر دهید.»

«آدام موسری» رئیس اینستاگرام در توئیتی اعلام کرد: «خدمات موقعیت مکانی، ویژگی جدید اینستاگرام نیست. بلکه بخشی از تنظیمات تلفن همراه شما است. ما مکان کاربران خود را با افراد دیگر به اشتراک نمی‌گذاریم.» با توجه به اینکه اینستاگرام، پست اصلی و موسری هر سه به تنظیمات اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی اپل در iOS اشاره می‌کنند، بد نیست که تنظیمات داده‌های موقعیت مکانی خود را در iOS بررسی نمایید. تنظیمات iOS سه حالت برای به اشتراک‌گذاری لوکیشن کاربران ارائه می‌دهد:

• Never: با انتخاب این گزینه مکان شما به هیچ وجه با برنامه‌های شخص ثالث به اشتراک گذاشته نخواهد شد.
• Ask Next Time or When I Share: در صورت انتخاب این گزینه هر بار برنامه موردنظر از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید موقعیت مکانی خود را به اشتراک بگذارید یا خیر؟ شما می‌توانید در صورت صلاحدید مجوز دسترسی به لوکیشن را صادر کنید.
• While Using the App: هر زمان که اپلیکیشن مورد نظر را باز می‌کنید، لوکیشن شما با آن به اشتراک گذاشته می‌شود.

در زیر این سه، گزینه Precise Location نیز وجود دارد. در صورت فعال بودن آن برنامه مجاز خواهد بود از اطلاعات موقعیت مکانی دقیق شما استفاده کند. در صورت غیرفعال شدن، برنامه فقط می‌تواند مکان تقریبی شما را تعیین کند.

فرارو/

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید