آشنایان! کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند؛ چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند!

    کد خبر :653571

گروه سیاسی بازتاب: حسام‌الدین آشنا مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور در حالی دیروز چهره‌ای مردمی به خود گرفت و در توییتی با مسافرکش‌ها ابراز همدردی کرد که دو روز قبل در مسیری کاملاً مخالف، از صداوسیما بابت انتشار اعتراضات کارشناسان نسبت به گرانی بنزین، شکایت کرده است.

 

او که نماینده دولت در شورای نظارت بر صداوسیما است، در نامه‌ای به محسنی اژه‌ای رئیس شورای نظارت بر صدا سیما مورخ 10 آذرماه 98، انتشار اخبار گرانی بنزین را عملی جناحی و در راستای تخریب دولت معرفی می‌کند.

 

متن نامه آشنا به اژه‌ای به شرح زیر است:

 

«همان‌گونه که مستحضرید طرح سهمیه‌بندی بنزین، مصوب سران قوا و مورد تأیید مقام معظم رهبری بوده است. بررسی بخش‌های خبری صداوسیما و برنامه‌های گفتگو محور آن نشان می‌دهد با فروکش کردن اعتراضات به سهمیه‌بندی بنزین، رویکرد صداوسیما نیز به هدف‌گیری دولت تغییر پیداکرده است. این مواجهه سیاست زده و جناحی با یک مسئله ملی، تقلیل موضوع و برخلاف وظیفه صداوسیما به‌عنوان رسانه ملی است.

 

از بخش‌های خبری و برنامه‌های سیاسی سازمان انتظار می‌رود با بی‌طرفی، عینیت و جامع‌نگری به بررسی چرایی و ابعاد مختلف اعتراضات مردمی، تفکیک معترضان از آشوبگران و اختصاص زمان و فضا برای بیان نظراتشان و بررسی نحوه عملکرد قوای سه‌گانه و نیروهای نظامی و انتظامی در مواجهه با اعتراضات، بپردازند.

 

بر این اساس مستدعی است در مکاتبه با سازمان، اعتراض شورای نظارت به این رویکرد تقلیل گرایانه و ضرورت اصلاح رویه در پوشش و بررسی وقایع آبان ماه، ابلاغ گردد.»

 

 

حسام‌الدین آشنا دیروز 11 آذرماه، توییت کرده بود:

 

«چراغ بنزینش روشن‌شده بود. گفت تمام شد؛ ۱۰ لیتر زدم ۳۰ تومن، ولی باهاش ۲۶ هزار تومن کار کردم. جماعت زیادی از راه مسافرکشی با ماشین شخصی زندگی می‌کنند یا به کمک آن به‌عنوان کار دوم، زندگی‌شان را اداره می‌کنند.»

 

 

روزنامه کیهان هم در نقد توییت آقای مشاور تحت عنوان «آقای مشاور تا حالا کجا بودی که راننده مسافرکش را ندیدی؟! » نوشت:

 

این توییت در یک فضای رسانه‌ای روشنفکرانه در حالی است که مشاوران رئیس‌جمهور با سوابق حضور در مرکز مطالعات استراتژیک، موظف‌اند پیش از وقوع چالش‌ها، از صاحب‌نظران نظرخواهی و بحران‌های احتمالی را پیش‌بینی کنند و به دولت منتقل کنند نه اینکه پس از وقوع فاجعه، با توییت‌پراکنی از خود رفع مسئولیت کنند و ضمناً در یادداشت‌های دیگر، دم از دفاع از حق اعتراض مردم بزنند! انگار که مثلاً رئیس دولت احمدی‌نژاد است و جناب آشنا، در ستاد انتخاباتی نامزد رقیب کار می‌کند!

یادآور می‌شود چند سال پیش محمود سریع‌القلم از مشاوران غیررسمی دولت – و در واقع از تئوری‌پردازان نظریات منتهی به برجام- ضمن اعتراض به نظرخواهی صداوسیما از مردم کف خیابان، مدعی شده بود لبوفروشان و رانندگان تاکسی حق اظهارنظر درباره مسائلی مانند مذاکره و برجام را ندارند.

از سوی دیگر رئیس‌جمهور محترم نیز معتقد است نظرسنجی‌ها اعتبار ندارد و او هنگام عزیمت از خانه خود در ولنجک به محل کار، در اتوبان از مردم و ناراحتی و خوشحالی آن‌ها به شکل چشمی نظرسنجی می‌کند.

با این اوصاف معلوم نیست اولویت آقای آشنا از یک راننده مسافرکش، چقدر مطلوب و مورد اعتنای برخی دولتمردان و مشاوران آن‌ها باشد.

 

 

شاید شعر حضرت حافظ را از «واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند؛ چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند!» به «آشنایان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند؛ چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند!» تغییر دهیم، جان کلام را راحت‌تر برساند.

 

انتهای پیام/#

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید