ممنوعیت استفاده از آرد تافتون و بربری برای پخت نان سنگک
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو اعلام کرد که هر نوع نان باید با آرد مخصوص به خود تهیه شود و به همین دلیل استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است.
به گزارش تسنیم، زهره پوراحمد، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران اظهار داشت: سرانه مصرف نان در ایران روزانه ۳۱۰ گرم و سالانه ۱۱۷ کیلوگرم است.
پوراحمد تأکید کرد که هر نوع نان باید با آرد مخصوص به خود تهیه شود و استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک تخلف است. او همچنین اشاره کرد که ۹۴ درصد مردم از نانهای سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده میکنند و تنها ۶ درصد به نانهای صنعتی روی آوردهاند.
وی در ادامه گفت که نانهای صنعتی و نیمهصنعتی از نظر ایمنی و بهداشت سالمتر از نانهای سنتی هستند زیرا فرآیند تولید آنها تحت نظارت دقیق مسئولان فنی و کنترل کیفیت قرار دارد.
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو همچنین به ضعف نظارت بر نانهای سنتی اشاره کرد و تأکید کرد که برای پخت هر نوع نانی باید از آرد مخصوص همان نان استفاده شود، بهویژه نان سنگک که باید حتماً با آرد ویژه خود تهیه شود.
پوراحمد در پایان افزود که باید به سمت تولید نانهای غنیشده و سبوسدار با ریزمغذیهایی مانند فیبر، آهن و اسیدفولیک حرکت کرد تا ارزش غذایی نانها افزایش یابد.