ALS غم انگیزترین بیماری عصبی عضلانی

    کد خبر :266270

رئیس بیست و پنجمین کنگره بین‌المللی ایمونولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران از ALS به عنوان غم انگیزترین بیماری های نورولوژی نام برد که هنوز برای درمان آن راهی شناخته نشده است.

دکتر ناهید بلادی مقدم روز یکشنبه در نشست خبری بیست و پنجمین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران که قرار است از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در محل هتل المپیک تهران برگزار شود گفت: در کنگره پیش رو، همه زیرگروه های رشته نورولوژی در ارتباط با بررسی تازه های بیماری های مغز و اعصاب و راه های تشخیص و درمان گرد هم می آیند.

وی به موضوعاتی همچون ارتباط بیماری صرع و تومورها اشاره کرد و اظهار داشت: تازه های تشخیص MS و راه های درمانی آن دراین کنگره مورد بحث قرار خواهد گرفت.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با عنوان این مطلب که آشنایی مردم با سکته های مغزی دردو-سه سال اخیر بهتر شده است، افزود: داروی TPA برای بیماران سکته مغزی در زمان طلایی از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی با تأکید بر این مطلب که داروی TPA برای سکته های مغزی، خونریزی دهنده استفاده نمی شود تصریح کرد: این دارو برای سکته های مغزی هیستریک در سه ساعت اول بروز این عارضه می بایست در مراکز درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

به گفته بلادی مقدم داروی TPA یک داروی تزریقی بوده که در دو سطح وریدی و تزریق داخل شریانی استفاده می شود.

وی یادآور شد: این دارو در سطح اول که به صورت وریدی انجام می شود و همچنین در سطح دوم که به صورت تزریق داخل شریان است می بایست با حضور متخصصان نورولوژی انجام شود.

رئیس کنگره در ادامه به بیماری صرع اشاره کرد و تصریح کرد: صرع علت های مختلف دارد که می تواند از بیماری های داخلی حاصل شود که در نتیجه منجر به تشنج می شود.

وی اظهار داشت: تومورهای داخل بدن به دلایل مختلف منجر به بروز تشنج می شود.

بلادی مقدم در ادامه به بیماری های عصبی-عضلانی اشاره کرد و گفت: بیماری ALS که جز بیماری های نادر است در این سالها بیشتر مشاهده می شود که متأسفانه از آن به عنوان غم انگیزترین بیماری نورولوژی نام برده می شود.

به گفته وی ابتلا به این بیماری بیشتر در سنین میانسالی بروز می کند و دو تا پنج سال عارضه دارد.

رئیس کنگره ادامه داد: بیماری ALS هیچ شباهتی به MS ندارد و در مردان شایع تر است.

بلادی مقدم با اعلام این مطلب که هنوز درمانی برای ALS در جهان شناخته نشده است، افزود: گفته می شود ۱۰ درصد موارد ابتلاء می تواند ناشی از جنبه ژنتیکی باشد ولی در اکثر موارد این بیماری زمینه ژنتیک ندارد.

به گزارش مهر، رئیس کنگره در ادامه به استفاده از خدمات تصویربرداری پزشکی از جمله MRI اشاره کرد و خاطرنشان کرد: متأسفانه استانداردهای MRI در برخی از مراکز تصویربرداری پزشکی رعایت نمی شود.

وی تصریح کرد: ما برای استفاده از MRI در تشخیص بیماری های نورولوژی، پروتکل هایی را تهیه کردیم که به صورت گاردلاین و راهنمای بالینی تلقی شده ولی متأسفانه برخی از مراکز تصویربرداری پزشکی از این پروتکل ها استفاده نمی کنند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید