چگونه از شر گوشی هنگ کرده خلاص شویم؟

    کد خبر :999850
گوشی

امروزه گوشی‌های هوشمند به ابزاری کاربردی و همراه تبدیل شدند که همیشه افراد از آن استفاده کرده و کمتر اوقاتی پیش می‌آید که از این ابزار فاصله گیرند.

بازتاب-گوشی‌های هوشمند به عنوان دستگاه‌های دیجیتالی دارای محدودیت‌هایی هستند و اگر همیشه به کار گرفته شوند ممکن است با اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری رو به رو شوند. البته این موضوع بسته به نوع گوشی هم دارد به شکلی که در یک گوشی پرچمدار نقص کمتری مشاهده شده و در گوشی میان رده بیشتر.

در هر صورت اگر از یک گوشی هوشمندی برخوردار هستید که با مسئله هنگ کردن رو به رو است، در این مطلب قصد داریم روش‌های حل مشکل آن را شرح دهیم و همچنین علت هنگ کردن را هم مطرح کنیم.

گوشی

چرا گوشی هنگ می کند؟

علت اصلی هنگ کردن گوشی، به وجود آمدن ایراد نرم افزاری بوده که موجب عدم هماهنگی با سخت افزار دستگاه می‌شود. در این بین تلفن هوشمند هنگ کرده یا به اصطلاح فریز می‌کند و موجب نگرانی کاربر خود می‌شود.

این مورد بیشتر در گوشی‌های اندرویدی رخ داده که یک سیستم عامل متن باز و رایج در میان تولیدکنندگان گوشی هوشمند است. اگر با چنین موضوعی در گوشی خود رو به رو شدید با انجام روش‌های زیر می‌توانید مسئله را تا سطح بالایی کاهش دهید و دفعات کمتری شاهد هنگ کردن باشید.

 

روش هایی حل مشکل هنگ کردن گوشی

روش‌های مختلفی وجود دارند که کمک می‌کنند میزان هنگ کردن تلفن هوشمند شما کاهش یابد. این موارد به شرح زیر است.

 

گوشی خود را ریستارت کنید

یکی از روش‌های کاربردی ریستارت کردن گوشی است. این یعنی شما باید تلفن هوشمند خود را یک بار خاموش و روشن کنید. در بسیاری از ایرادات نرم افزاری ریستارت کردن دستگاه مشکل را حل می‌کند. در مورد هنگ کردن نیز با ریستارت کردن می‌توانید تا سطح بالایی مشکل هنگ را به صورت موقتی حل کنید نه همیشگی. جهت ریستارت کردن، هر گوشی دستورالعمل خاص خود را دارد که در دفترچه راهنما آن قرار داده شده است.

گوشی

برنامه‌های غیرضروری را حذف و حافظه را پاکسازی کنید

دیگر روشی که باید به آن اشاره کنیم، حذف برنامه‌های غیرضروری و پاکسازی حافظه داخلی گوشی است. این مورد کمک کرده تا بتوانید فضای ذخیره سازی گوشی خود را پاکسازی کرده و موجب عملکرد بهتر هم شوید. البته این مورد بسیار اهمیت داشته و باید آن را انجام دهید.

پاکسازی حافظه کش گوشی

یکی از رایج‌ترین مواردی که پیشنهاد می‌شود، پاکسازی حافظه کش تلفن هوشمند است.  حافظه کش همان حافظه نهان یا پنهان گوشی بوده که هنگام استفاده متعدد از برنامه‌ها، پر می‌شود. هنگامی که این حافظه را پاکسازی کنید، گوشی نیز به نوعی سبک خواهد شد و عملکرد بهتری می‌تواند از خود نشان دهد. بنابراین پیشنهاد شده همیشه حافظه کش گوشی را پاکسازی نمایید.

 

موبایل را ویروس کشی کنید

برخی از ویروس‌ها گوشی را با هنگ مواجه می‌کنند و اختلالاتی به وجود می‌آورند. بنابراین بهتر است با نصب آنتی ویروس مناسب و رسمی نه کرک شده، موبایل خود را ویروس کشی کنید، البته انجام آن نیاز به دقت بالایی دارد.

بروزرسانی سیستم عامل و برنامه ها

همیشه سعی کنید سیستم عامل گوشی خود را بروز نگه دارید و برنامه‌های نصب شده را بروزرسانی کنید. این امر موجب کاهش تداخلات نرم افزاری شده و عملکرد دستگاه را به حداکثر می‌رساند تا نقصی در عملکرد خود نشان ندهد. بسیاری نسبت به آپدیت گوشی خود بی تفاوت هستند که باید این موضوع را نادرست دانست و آپدیت همیشه گوشی آن را در زمینه نرم افزاری کاربردی و کم نقص‌تر می‌سازد.

گوشی

گوشی را ریست فکتوری کنید

هنگامی که روش‌های فوق پاسخ نداد، باید به سراغ ریست فکتوری یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه رفت. این یعنی با انجام آن تمامی داده‌ها پاک شده و گوشی به حالت اول خود خواهد رفت. البته بهتر است قبل ریست فکتوری از داده‌های خود بک آپ بگیرید.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید