رابرت مالى: با شريكان خود درباره ايران اتحادنظر داريم
نماینده ویژه ایالات متحده در امور ایران در مصاحبهای تصریح کرد که تمامی بخشهای دولت بایدن برای بسیج جامعه بینالملل علیه جمهوری اسلامی تلاش کرده است.
«رابرت مالی» نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور ایران در گفتوگو با برنامه «گفتوگوی صریح» (هاردتاک) شبکه بی بی سی که بخشی از آن را در صفحه توییتر خود منتشر کرده بود، از تلاش تمام ارگانهای دولت بایدن برای بسیج جامعه بینالملل علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
وی در توییتی در این خصوص نوشت: «همانطور که به برنامه هاردتاک بی بی سی گفتم، تمام بخشهای دولت بایدن خیلی فوری و با قدرت برای بسیج جامعه بینالمللی و مقابله با نقضهای حقوق بشر رژیم ایران تلاش کرده است».
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که بارها در هفته های اخیر از فشار ایالات متحده به جمهوری اسلامی ایران به امید منزوی کردن تهران سخن به میان آورده است، بار دیگر به تلاشهای ماههای اخیر واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.
وی برای آنکه حجم فشارهای ضدایرانی ماههای اخیر واشنگتن را بیان کند، گفت: «موردی از بحران حقوق بشری را به یاد نمیآورم که در آن رئیسجمهور، معاون رئیسجمهور، وزیر خارجه و رئیس “سیا” تا این اندازه به طور مکرر و با صدای بلند درباره آنچه که در ایران در حال رخ دادن است، صحبت کرده باشند».
راب مالی در ادامه با ژست همراهی با مردم ایران در اغتشاشات اخیر افزود: «موردی را به یاد نمیآورم که در آن ما تحریمهای خود را طوری تطبیق داده باشیم که به مردم ایران اجازه دادیم از طریق دسترسی به اینترنت برای ارتباط برقرار کردن با یکدیگر و جهان بیرون، “دیوار سکوتی” را که رژیم ایران سعی داشت تحمیل کند، دور بزنند».
این مقام آمریکایی همچنین در بخشی از صحبتهای خود به تلاشهای دولت بایدن برای حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل نیز اشاره کرد و گفت: «من نمیتوانم موردی را به یاد بیاورم که به این اندازه به سرعت جامعه بینالمللی را بسیج کرده باشیم که ایران را از کمسیون مقام زن سازمان ملل اخراج کنند و این یک گام بیسابقه بوده است».
شماری از کشورهای غربی به رهبری ایالات متحده آمریکا به بهانه حمایت از اغتشاشات ایران و همچنین به بهانه حمایت از حقوق زنان در ایران، پروژه اخراج جمهوری اسلامی از کمیسیون مقام زن سازمان ملل را کلید زدند.
«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، اخراج ایران از کمیسیون مقام زن را «اقدامی سیاسی، فاقد وجاهت قانونی، برخلاف منشور (ملل متحد و ایجاد کننده رویهای نادرست» در سازمان ملل دانست.
به گزارش فارس، در ماههای اخیر کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده فشارها به جمهوری اسلامی ایران را به بهانه حمایت از مردم ایران تشدید کردهاند و در همین راستا اخیراً نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت که واشنگتن به تلاشها برای اعمال فشار به چین به منظور متوقف کردن خرید نفت از جمهوری اسلامی ایران ادامه میدهد.