آی پی ثابت چیست و چه کاربردی دارد؟

    کد خبر :927454

آی پی ثابت چیست؟

هنگامیکه به اینترنت متصل شوید، یک شناسه به شما اختصاص داده می‌شود که بیانگر اطلاعات مهمی از شما است. مهمترین بخش این اطلاعات، موقعیت جغرافیایی و مکانی است که شما از آن به اینترنت متصل شده و قصد وبگردی یا انجام کارهای دیگر را داشته باشید. مثلا اگر شما از تهران قصد داشته باشید به دنبال یک مکان، مثلا یک پیتزافروشی بگردید، نتایجی که به شما نمایش داده می‌شود، نزدیک‌ترین پیتزافروشی‌های نزدیک به شما هست. اما اگر همین جستجو را از شهر دیگری انجام دهید، نتایج کاملا متفاوت خواهد بود. این ساده‌ترین اثر آی پی برروی فعالیت شما در اینترنت است. در سطح جهانی، کسب و کارها ممکن است خدمات مختلفی را در یک کشور ارائه کرده و در کشور دیگری ارائه ننمایند. برای مثال، هنگامیکه از کشور ترکیه عبارت آمازون را جستجو کنید، به وبسایت ترکی آمازون منتقل خواهید شد که فهرست آیتم‌های آن با مثلا آمازون در آلمان متفاوت است. به همین جهت نیز آی پی به صورت مخفیانه می‌تواند بر جستجوی ما در اینترنت اثر گذار باشد.

کاربرد آی پی ثابت در طراحی سایت

طراحان وب حتما بارها با ارور 404 در بخش‌هایی از گوگل و خصوصا گوگل آنالتیکز روبرو شده‌اند. متاسفانه گوگل بخشی از خدمات مهم خود را به روی کاربران ایرانی بسته و امکان استفاده از این خدمات با استفاده از آی پی ایران وجود ندارد. خصوصا در خدماتی که نیاز به پرداخت دارند (مثلا گوگل ادز)، این محدودیت شدیدتر بوده و نداشتن ای پی ثابت، ممکن است سبب بسته شدن حساب کاربری و بلوکه شدن موجودی حساب تبلیغات شود. علاوه بر خدمات گوگل، بسیاری از سایت‌های خدماتی در حوزه طراحی سایت از جمله semrush و moz نیز خدمات را برروی کاربران ایرانی یا حداقل کاربرانی که با آی پی ایران وارد می‌شوند، بسته است. به همین جهت نیز یک طراح سایت موفق، نه تنها باید از ای پی خارجی استفاده نماید بلکه باید در انتخاب کشور یا همان محل سرور نیز دقت مضاعف به خرج دهد تا یکبار برای همیشه، از همین آی پی استفاده نماید.

کاربرد آی پی در پرداخت خارجی

مجموعه‌های که خدمات پرداخت بین‌المللی انجام می‌دهند، همواره برروی آی پی مخاطب خود بالاترین حساسیت را به خرج می‌دهند. نه تنها تغییر آی پی بین چند کشور ممکن است باعث بسته شدن یا تعلیق حساب پولی شود، بلکه ثبت ای پی ایران (با توجه به تحریم‌های جهانی)، مسلما باعث تعلیق بدون بازگشت حساب خواهد شد. ویزا کارت و پی پل که جزو معروف‌ترین و رایج‌ترین ارائه دهنده‌ی خدمات پرداخت آنلاین هستند، به شدت برروی تغییرات آی پی حساس بوده و کوچکترین تغییر را به عنوان یک هشدار تلقی خواهند کرد. ثبت و دقت برروی آی پی مخاطبان به این ارائه دهندگان اجازه می‌دهد تا امنیت حساب مشتریان خود را تامین نمایند. به صورت معمول، تغییر آی پی در چند ساعت یا ثبت موقعیت‌های جغرافیایی متفاوت، باعث حساس شدن این مجموعه‌ها برروی عملکرد حساب می‌شود. به همین جهت نیز کسانیکه قصد استفاده از این خدمات را دارند، حتما باید مراحل خرید ای پی ثابت را دنبال کرده و پس از آن، تراکنش‌های خارجی خود را انجام دهند.

ای پی خارجی برای فریلنسرها

بسیاری از فریلنسرهای ایرانی توان رقابت در سطح جهانی و گرفتن پروژه از سایت‌هایی همانند آپ ورک، فریلنس و … را دارند. اما به دلیل بسته بودن خدمات این وبسایت‌ها برروی کاربران ایرانی و همچنین وجود مشکلاتی در بحث نقد کردن درآمدهای ارزی، از وارد شدن به عرصه جهانی خودداری می‌کنند. بهتر است بدانید فریلنسرهایی که وارد فعالیت جهانی شدند، ماهانه حداقل 1،000 دلار درآمد کسب می‌کنند. اولین قدم برای ثبت نام در این سایت‌ها نیز خرید آی پی ثابت از یک کشور اروپایی است که پس از آن نیز بتوان با پرداخت مبلغ اندک، یک شماره تلفن مجازی از این کشور نیز خریداری نمود. پس از اینکه پروژه را با موفقیت اجرا کردید، می‌توانید به دنبال روش‌های نقد کردن درآمد ارزی باشید و به سادگی از درآمد دلاری خود لذت ببرید.

ای پی ثابت برای ترید

یکی از اصلی‌ترین کاربردهای تغییر آی پی، امکان ترید کردن در بازارهای جهانی است. فارغ از اینکه قصد فعالیت در فارکس را دارید و یا به دنبال راهی برای خرید و فروش رمزارزها هستید، می‌توانید از خدمات هر وبسایت خارجی‌ای با تغییر آی پی خود استفاده نمایید. برای مثال، اگر قصد فعالیت در صرافی‌های کوکوین یا کوینکس را دارید و می‌ترسید که بعدها برروی آی پی ایران حساس شوند، می‌توانید از همین ابتدای کار، آی پی ثابت یک کشور خارجی را تهیه کرده و سپس حساب کاربری خود را در این بازارها باز نمایید. خرید آی پی ثابت برای ترید هم باعث امنیت حساب کاربری شما در آینده می‌شود و هم ممکن است بسیاری از خدمات که پیشتر برروی ایرانیان بسته بود را در اختیار شما قرار دهد. همانطور که متوجه شدید، داشتن یک آی پی خارجی و آن هم از مدل آی پی ثابت، می‌تواند بسیاری از گره‌‎ها را در بستر اینترنت برای کاربران ایرانی باز نماید.

از کجا آی پی بخریم؟

هنگام خرید آی پی باید به چندین پارامتر مهم در کنار قیمت، دقت داشته باشید. در مقاله بهترین سایت خرید آی پی ثابت تمام نکات مهم در این خصوص را به شکل جامعی توضیح داده‌ایم. اما به صورت خلاصه، در هنگام خرید آی پی به این نکات دقت نمایید:

♦ داشتن کیل سوئیچ

♦ تعداد لوکیشن های قابل استفاده

♦ تعداد سرور در هر لوکیشن

♦ تعداد کاربران همزمان

♦ قابلیت استفاده در تلفن همراه و کامپیوتر

♦ پهنای باند ماهانه

♦ کیفیت آی پی سرور

♦ قابلیت اعتماد به ارائه دهنده

♦ پایداری شبکه

♦ کیفیت تیم پشتیبانی

♦ و نهایتا قیمت

کیل سوئیچ چیست؟

هنگامیکه آی پی خارجی خود را فعال می‌کنید، اتصال شما ابتدا به یک سرور در خارج از کشور با محل جغرافیایی مشخص متصل می‌شود. سپس اتصال به اینترنت از طریق آی پی این سرور برقرار شده و هر فعالیتی که انجام دهید، آی پی سرور ثبت خواهد شد. اما اگر ناگهان سرور از دسترس خارج شود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ اتصال شما مجددا به شکل مستقیم برقرار شده و عملا آی پی واقعی شما در وبسایت مقصد ثبت خواهد شد. به این اتفاق، نشت آی پی یا همان Ip Leak گفته می‌شود. این بدترین اتفاق برای افرادی است که قصد دارند از یک ارتباط امن بهره ببرند. یکی از نکاتی که در هنگام خرید آی پی ثابت باید به آن دقت نمایید، داشتن قابلیتی با نام کیل سوئیچ است. این قابلیت، هر زمان که اتصال شما به سرور قطع شود، ارتباط دستگاه با اینترنت را به کلی قطع خواهد کرد. با این روش، شما تنها زمانی می‌توانید به وبگردی یا فعالیت دیگر خود ادامه دهید که ارتباط با سرور، برقرار باشد. بنابراین، داشتن کیل سوئیچ مانع از نشت آی پی شده که وبگردی را امن خواهد کرد.

کیفیت آی پی سرور

صرفا دسترسی به یک آی پی خارجی به معنای بهبود تجربه وبگردی نیست. بلکه ممکن است آی پی سرور پیشتر به عنوان آی پی اسپم شناسایی شده باشد. بدین ترتیب، با وارد شدن به هر سایتی ممکن است در همان بدو ورود، حساسیت برروی عملکرد شما بیشتر از سایرین باشد. هر سرور در مدت زمان فعالیت خود، امتیازی را در حوزه‌ی وب کسب خواهد کرد. اگر این سرور فعالیت نامناسبی داشته باشد، مثلا از آن برای بازاریابی ایمیلی استفاده شده باشد و بیشتر ایمیل‌ها به پوشه اسپم منتقل شده باشند، عملا اعتبار خود را از دست خواهد داد. بنابراین، اگر قصد فعالیت حرفه‌ای با استفاده از آی پی ثابت را دارید، ابتدا باید کیفیت آی پی سرورها را با استفاده از ابزارهای خارجی تست کرده و سپس نسبت به خرید آن اقدام نمایید.

تعداد لوکیشن ها و سرورها

در بحث ارائه دهندگان آی پی ثابت، هم تعداد لوکیشن مهم بوده و هم تعداد سرور در هر لوکیشن. امروزه این ارائه دهندگان، حداقل 6 لوکیشن مختلف دنیا از جمله فرانسه، هلند، آلمان، ترکیه، کانادا، امارات و … را به عنوان لوکیشن‌های اصلی ارائه کرده‌اند. اما داشتن یک سرور در هر لوکیشن می‌تواند باعث شلوغ شدن آن و پایین آمدن سرعت مشترکین شود. همچنین در صورتیکه یک سرور به مشکل بخورد، عملا امکان استفاده از آی پی مشابه وجود نخواهد داشت و باید منتظر ماند تا سرور مجددا وارد مدار شود. به همین دلیل نیز عموما ارائه دهندگان معتبر آی پی ثابت، در هر لوکیشن، چندین سرور داشته تا علاوه بر حفظ سرعت مطلوب سرورها، در صورت بروز هرگونه مشکل بتوان از سرور جایگزین استفاده نمود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید