۷ روش عالی برای درآمدزایی از یوتیوب

    کد خبر :910821

مقدمه درآمدزایی از یوتیوب

یوتیوب بستر تولید محتواویدیویی، این امکان را در اختیار مخاطبین خود گذاشته تا ایده‌های خود را به پول تبدیل کنند و کسب درآمد از یوتیوب داشته باشند. درآمدزایی از یوتیوب دیگر محدود به تولید محتوا نیست؛ روش‌های جدیدی مثل فروش کالا و دریافت حق عضویت از کاربران معرفی شده تا هر فرد از هرکجای دنیا بتوانید از این بستر برای کسب درآمد استفاده کند.

در این مقاله قصد داریم به‌روز‌ترین روش‌های درآمدزایی از بستر یوتیوب را به شما معرفی کنیم. تا آخر این  محتوا همراه ما بمانید.

 

روش‌های درآمدزایی از یوتیوب کدام‌اند؟

در ادامه این مقاله مهم‌ترین روش‌های درآمدزایی از یوتیوب را در کنار هم مرور می‌کنیم. پس از انتخاب روش دلخواه، مراحل آن را قدم به قدم دنبال کنید تا رویای کسب درآمد از یوتیوب شما به حقیقت بپیوندد.

۱- شرکت در برنامه درامد زایی یوتیوب (YouTube Partner Program)

این روش به کاربران عادی یوتیوب کمک می‌کند از مزایا و ویژگی‌های خاص یوتیوب بهره‌مند شوند. برای درآمدزایی از یوتیوب نیازی نیست حتماً از شرکای یوتیوب باشید؛ کافی است یک حساب AdSense راه‌اندازی کنید و در مدت زمان تعیین شده به شرایط درامدزایی از یوتیوب برسید و کسب درآمد خود را شروع کنید برای آنکه بدانید شرایط اولیه برای پیوستن به برنامه درآمدزایی یوتیوب چیست بهتر است مقاله زیر را مطالعه نمایید :

شرایط کسب درآمد از یوتیوب

به چه روش‌هایی می‌توان از یوتیوب درآمد کسب کرد؟

شرکای یوتیوب به چندین روش درآمدزایی از این بستر دسترسی دارند. هزینه تبلیغات ویدیویی، هزینه اشتراک حساب پریمیوم یوتیوب و سایر ویژگی‌هایی که مستقیماً با کیف پول طرفدارهای وفادار شما در ارتباط هستند، مانند سوپر چت، عضویت در کانال و فروش کالا، درآمدهای شما محسوب می‌شوند. برای شرکت در برنامه شریک یوتیوب، مراحل زیر را قدم به قدم دنبال کنید:

مرحله 1: یک کانال YouTube راه اندازی کنید

اولین قدم ایجاد حساب کاربری در این بستر و راه‌اندازی یک کانال در آن است. آموزش ساخت کانال را می‌توانید با جستجو در اینترنت بیابید.

مرحله 2: کانال خود را به الزامات YPP برسانید

برای پیوستن به این برنامه، به حداقل 1000 سابسکرایبر و 4000 ساعت واچ تایم ویدیوها شما در طی 12 ماه گذشته نیاز دارید.

مرحله 3: یک حساب AdSense راه اندازی کنید

کافی است راهنمای رسمی یوتیوب در زمینه حساب‌های AdSense را مطالعه و اجرا کنید و یا شرکت های واسطه مثل MCN  ارتباط برقرار کنید. که یکی ازین ام سی ان ها در ایران شرکت اندروپی می باشد که امکان اتصال شما به ادسنس های تجاری و ام سی ان را دارا می باشد.

مرحله 4: به دنبال راه‌های جدید کسب درآمد برای کانال خود باشید

هر کانالی که در یوتیوب راه‌اندازی می‌شود، شرایط متفاوتی برای کسب درآمد خواهد داشت. مثلاً:

درآمدزایی از یوتیوب با تبلیغات

برای درآمدزایی از یوتیوب با تبلیغات، باید حداقل 18 سال سن داشته باشید و بتوانید محتوایی ایجاد کنید که برای تبلیغ‌کننده مناسب باشد. هرچه ویدیوهایی که می‌سازید، بحث‌برانگیزتر باشند، تبلیغ‌کنندگان یوتیوب راحت‌تر روی آن‌ها تبلیغ اجرا می‌کنند و درآمد بیشتری کسب می‌کنید.

درامد زایی از یوتیوب

درآمدزایی از یوتیوب با نسخه پریمیوم طرفدار ها

می‌دانستید به ازای هر فردی که با اکانت پریمیوم یوتیوب ویدیوهای شما را تماشا می‌کند، بخشی از هزینه اشتراک آن کاربر برای شما در نظر گرفته می‌شود؟ این مدل درآمدزایی کاملاً‌ خودکار انجام می‌شود.

درآمدزایی از یوتیوب با حق عضویت در کانال

برای اینکه بتوانید حق عضویت در کانال خود را به سابسکرایبرها بفروشید، باید حداقل 18 سال داشته و بیش از 30000 مشترک داشته باشید.

درآمدزایی از یوتیوب با فروش کالا

برای آنکه بتوانید از محل فروش کالا در یوتیوب درآمد کسب کنید، باید حداقل 18 سال سن داشته و حداقل 10000 سابسکرایبر داشته باشید.

درآمدزایی از یوتیوب با سوپرچت

این ویژگی فقط برای کاربرانی در دسترس است که در کشورهای مجاز زندگی می‌کنند. در این روش کاربران به شما پول پرداخت می‌کنند تا پیام‌هایشان در طول لایو استریم‌های شما هایلایت شود. برای این مدل درآمدزایی از یوتیوب نیز باید حداقل 18 سال سن داشته باشید.

مرحله 5: مقررات فعلی یوتیوب را رعایت کنید

طبق گفته‌های یوتیوب، کانال شما به عنوان شریک این بستر، از استاندارد بالاتری برخوردار خواهد بود. به این ترتیب برای درآمدزایی از یوتیوب نه تنها لازم است از خط‌مشی‌های برنامه شریک یوتیوب، بلکه از کل دستورالعمل‌های انجمن پیروی کنید. در این میان باید مراقب قوانین مربوط به حق کپی رایت نیز باشید.

2.درآمدزایی از یوتیوب با فروش کالا

ممکن است گاهی ابتدا به عنوان یک تولیدکننده محتوا و در مرحله بعد به عنوان یک کارآفرین شناخته شوید؛ اما گاهی هم عکس این قضیه اتفاق می‌افتد. یعنی در حال حاضر کارآفرین موفقی هستید و احتمالاً محصولی دارید و اکنون در حال طراحی استراتژی‌های بازاریابی خود برای فروش آن‌ها در یوتیوب هستید.

در هر صورت، فروش کالا روش مناسبی برای کسب درآمد از یوتیوب است. هر چند این روش در ایران کمتر رایج است.

مرحله ۱: محصول خود را تصور و طراحی کنید

کالای شما باید ارتباط شما با مخاطب را حفظ و تغذیه کند؛ یعنی باید محصولات منحصربه‌فردی انتخاب کنید. رایان هیگا، ستاره یوتیوب اهل هاوایی، یک نوشیدنی انرژی‌زا بر پایه شیر ساخت و نام آن‌ را نینجا ملک گذاشت تا از شهرت کمدی این برنامه برای فروش محصول خود و درآمدزایی از یوتیوب استفاده کند. رایان سایر کالاهای فروشگاه آنلاین خود را در یوتیوب برای فروش گذاشته است؛ با این حال جذابیت نینجا ملک بقدری فروش آن را گسترش داد که در حال حاضر یک وبسایت مجزا برای آن راه‌اندازی کرده است.

مرحله ۲: محصولات خود را بسازید یا تهیه کنید

در بیشتر موارد، برای ساخت و ارسال محصولات خود به مشتری، باید با یک تولیدکننده، تامین‌کننده یا عمده فروش همکاری کنید. برخی از تامین‌کنندگان کالا را به شما تحویل می‌دهند و مسئولیت ارسال کالا و مدیریت مرجوعات و … را به دوش شما می‌گذارند؛ برخی دیگر نیز با شما به عنوان یک عامل فروش همکاری می‌کنند و نهایتاً کالا را خودشان برای مشتری ارسال می‌کنند.

مرحله ۳: فروشگاه و صفحه لندینگ خود را ایجاد کنید

برای انجام خریدها باید یک وب سایت مجزا راه‌اندازی کنید. اگر می‌خواهید لینک فروش را مستقیماً به ویدیوهای خود اضافه‌ کنید، پیشنهاد می‌کنیم فهرست سایت‌های تجاری تأیید شده توسط یوتیوب را بررسی کنید.

مرحله ۴: قفسه تجاری شریک یوتیوب خود را فعال کنید

افرادی که در برنامه درآمدزایی از یوتیوب عضو می‌شوند، می‌توانند از قابلیت تجاری یوتیوب برای فروش کالاهای کانال خود استفاده کنند. اگر از شرایط مورد نیاز برخوردار هستید، دستورالعمل‌های یوتیوب برای فعال کردن آن دنبال کنید.

مرحله ۵: محصول مورد نظر را در ویدیوهای خود تبلیغ کنید

کالاهای تجاری خود را در ویدیوهایی که تولید می‌کنید بپوشید یا به نحوی از آن‌ها استفاده کنید. بینندگانی که این محصولات را خریده‌اند را در حال استفاده نشان دهید. فراموش نکنید که لینک فروشگاه خود را به توضیحات ویدیو اضافه نمایید.

نکته مهم: در پایان ویدیو از مخاطبین خود تشکر کنید تا هم احترام خود را نشان داده باشید و هم به مخاطب یادآوری شود محصول شما چقدر عالی و محبوب است.

سقف درآمدزایی از یوتیوب چقدر است؟

بستگی دارد! اگر بخواهیم بر اساس داستان رایان کاجی، یوتیوبر مولتی میلیونر 9 ساله به این سوال پاسخ دهیم، هیچ سقفی وجود ندارد؛ اما باید قبول کنیم که ورود به قلمرو درآمد 7 رقمی (به دلار) زمان طولانی، کار مداوم و شانس زیادی می‌خواهد.

درآمدزایی از یوتیوب به شدت به تعداد بازدیدها وابسته است. به زبان ساده، یوتیوبرها به ازای هر بازدید از تبلیغات در کانال‌شان پول دریافت می‌کنند. اما نرخ درآمد بسته به منطقه جغرافیایی، جمعیتی و حتی صنایع مختلف، متفاوت است.

به طور متوسط، یوتیوبرها به ازای هر 1000 بازدید ویدیو، بین 3 تا 5 دلار از یوتیوب درآمد کسب می‌کنند. این یعنی اگر کانال شما تعداد سابسکرایبرهای زیادی داشته باشد، این عدد می‌تواند تا حد بسیار زیادی افزایش یابد. برخی از فعالان بزرگ در این زمینه، ماهانه بیش از 200000 دلار از یوتیوب دریافت می‌کنند.

کلام آخر

حتی اگر کانال شما پرطرفدار است و درآمد یوتیوب برای پر کردن حساب بانکی‌تان کافی است، به یاد داشته باشید که درآمدزایی از یوتیوب به عوامل زیادی بستگی دارد که بیشتر آن‌ها از کنترل شما خارج هستند؛ الگوریتم YouTube تغییر می‌کنند، سلیقه و نیاز مخاطبان روز به روز عوض می‌شود و مسائلی از این دست که ممکن است به مرور درآمد شما را کم و کمتر کند.

برای اطمینان از اینکه درآمد حاصل از یوتیوب به درآمدی سالم و ثابت تبدیل می‌شود، 7 نکته این مقاله را دنبال کنید و اگر به راهنمایی‌های بیشتری در این زمینه نیاز داشتید، اندروپی با امکاناتی مثل مدیریت و بهینه‌سازی کانال یوتیوب، پروموت کانال یوتیوب، تبلیغات و … در خدمت شما عزیزان است. اگر برای نقد کردن درآمد یوتیوب به کمک احتیاج داشتید، با مشاورین ما در تیم ارائه خدمات اندروپی صحبت کنید.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید