توانایی کیت‌های ایرانی در تشخیص واریانت امیکرون کرونا

    کد خبر :883096
توانایی کیت‌های ایرانی در تشخیص واریانت امیکرون کرونا

سیامک سمیعی، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان این مطلب تشریح کرد: کیتهای تولید داخل کشور که در آزمایشگاههای دانشگاهی شبکه کووید-۱۹ کشور و سایر آزمایشگاه‌های پزشکی مجاز برای تشخیص و غربالگری کووید-۱۹ مورد استفاده قرار می‌گیرند، بر اساس نتایج ارزیابی آزمایشگاهی و گزارش آزمایشگاه مرجع کشوری در انستیتو پاستور ایران، توانایی تشخیص واریانت امیکرون را به همان خوبی واریانت دلتا دارند. بنابراین نتایج منفی آزمایش تشخیص مولکولی و تشخیص سریع، بخصوص وقتی در مورد افرادی که علائم بالینی دارند ولی نتیجه آزمایش اول آن‌ها منفی می‌شود برای بار دوم تکرار می‌شود، می‌تواند ملاک تشخیص قطعی قرار گیرد.

وی در ادامه افزود: البته در صورتی که بیمار در سیر بیماری بیش از حد زود و یا دیر مراجعه کند ممکن است نتیجه آزمایش منفی شود. این احتمال در مورد همه عوامل بیماری‌زای میکروبی وجود دارد و پزشک معالج در روند تشخیص بالینی و تعیین تکلیف بیمار به آن توجه می‌کند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سلامت وزارت بهداشت همچنین گفت: تا قبل از شیوع وسیع واریانت امیکرون، یعنی تا زمانی که واریانت دلتا سهم بیشتری در ابتلا به بیماری داشت، اکثریت مواردی که به دلیل علایم تنفسی برای انجام آزمایش تشخیصی مورد نمونه‌برداری قرار می‌گرفتند از نظر کووید-۱۹ منفی بودند؛ بطوریکه در مواقعی حتی بیش از ۹۰ درصد آن‌ها علل دیگری مثل آنفلوانزا، سرماخوردگی ساده فصلی و سایر ویروس‌ها عامل بیماری تنفسی بودند.

به گزارش وبدا، بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، سمیعی افزود: این افراد بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی تشخیص و درمان کووید-۱۹ از نظر عفونت کرونایی منفی هستند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید