مقررات سفر از ایران به انگلستان اعلام شد
براساس مقررات جدید سفر به انگلستان، مسافرانی که کارت واکسن کرونا از ایران دارند پس از ورود به این کشور باید قرنطینه شوند و در دو مرحله تست کووید بدهند.
مقررات جدید سفر به انگلستان با هدف رعایت پروتکلهای بهداشتی این کشور در ارتباط با جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، به دفاتر خدمات مسافرتی و هواپیمایی اعلام شد.
بر این اساس، مسافران دارای مدارک زیر میتوانند با رعایت مقررات تعیینشده، از ایران به انگلستان سفر کنند:
-پاسپورت اتحادیه اروپا/انگلستان/آمریکا/کانادا.
-انواع مجوزهای اقامت و کارت اقامت انگلستان (مسافران دارای اقامت دائم که بیش از دو سال خارج از انگلستان اقامت داشتهاند و مجوز آنها ابطال شده اجازه انجام پرواز به انگلستان را نخواهند داشت.)
-ویزای معتبر انگلستان (مسافران با ویزای توریستی باید بلیت رفت و برگشت داشته باشند.)
تمام مسافران بالای ۱۱ سال در پروازهای ورودی به انگلستان باید در محدوده ۷۲ ساعت مانده به پرواز، در یکی از مراکز تاییدشده وزارت بهداشت، درمان و آموزش ایران، آزمایش PCR انجام داده باشند و گواهی منفی تست کرونا را به زبان انگلیسی به همراه داشته باشند. فهرست مراکز تاییدشده آزمایش تشخیص مولکولی مسافران برونمرزی در لینک https://health.behdasht.gov.ir قابل دریافت است.
مسافران پس از ورود به این کشور باید به مدت ۱۰ روز خود را در محل سکونت، قرنطینه خانگی کنند.
همچنین تمام مسافران قبل از سفر به انگلستان باید نسبت به تکمیل فرم خوداظهاری اعلامشده در لینک https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk اقدام کنند و پس از دریافت QR کد، کپی آن را به همراه داشته باشند.
مسافران دارای کارت واکسن صادرشده در ایران باید تست روز دوم و هشتم را خریداری کنند.
مسافران دارای کارت واکسیناسیون صادرشده در کشورهای دیگر (اسامی این کشورها در این لینک قابل مشاهده است https://www.gov.uk/guidance/countries-with-approved-covid-19-vaccination-programmes-and-proof-of-vaccination) که از آخرین نوبت واکسن فایزر/مدرنا/آسترازنکا/جانسون آنها ۱۴ روز گذشته باشد و مسافران ۱۱ تا ۱۸ سال مقیم همان کشورها، از انجام تست PCR قبل از انجام پرواز، رزرو تست روز هشتم و قرنطینه خانگی در کشور انگلستان معاف خواهند بود.
به گزارش ایسنا، ارائه گواهی معتبر واکسیناسیون دارای QR به زبان انگلیسی هنگام پرواز الزامی است.