تعطیلی ۷ گروه شغلی پرخطر در تاخت و تاز کرونا دلتا

    کد خبر :839044
تاخت و تاز کرونا دلتا در تهران ادامه دارد

رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم گفت: همچنان با حجم بسیار زیاد مراجعات سرپایی و بستری مواجه هستیم و نشانه‌ای از کاهش مراجعات نداریم.

دکتر تقی ریاحی رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم در برنامه تلویزیونی تیتر یک گفت: با حجم بسیار زیاد مراجعات سرپایی و بستری مواجه هستیم و نشانه‌ای از کاهش مراجعات نداریم. این در حالی است که علیرضا زالی، رییس ستاد مقابله با کرونای استان تهران دیروز به خبرنگاران گفت: شاهد کاهش آمار مراجعان سرپایی و فوتی‌های کرونا در تهران با شیب اندک هستیم.

این فوق تخصص ریه گفت: به ناچار ما با دو تمهید یکی بستری موقت و دیگری ترخیص زودتر بیمارانی که حالشان بهتر است خدمت رسانی به بیماران را مدیریت می‌کنیم.

ریاحی با توجه به برخی رفتارهای اجتماعی اخیر، افزایش بیماران پیش بینی می شود گفت: با توجه به این حجم مراجعات، آمارهای فوتی ها همچنان بالا خواهد بود.

رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم افزود: مهمترین تفاوت سویه دلتا، شدت بیماری بیشتر آن و قدرت بسیار زیاد انتقال آن است، دیگر این که میزان ماندگاری ویروس نیز در بدن بیمار بیشتر است.

ریاحی با تاکید بر واکسیناسیون سریعتر و گسترده افراد، گفت: افرادی که فوت می‌کنند سن پایین تری دارند و راهی جز رعایت شیوه نامه‌ها و واکسیناسیون سریعتر و گسترده نداریم.

محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز در این برنامه، رعایت محدودیت‌ها در تعطیلات ۶ روزه را بهتر از قبل ارزیابی کرد و گفت: ۸۰ درصد کاهش تردد بین استانی داشتیم و حدود ۶۰ درصد رعایت عدم تجمع و دسته‌روی را داشتیم، اما متاسفانه در مجموع در برخی شهرها و مناطق تجمع را داشتیم.

فرهادی گفت: در ادامه محدودیت‌ها، بر تعطیلی ۷ گروه شغلی پرخطر تاکید شده که عبارتند از رستوران ها، کافی‌شاپ ها، پاساژها، سینما، تئاتر، استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی.

دکتر خسرو صادق‌نیت، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی نیز در ارتباط تصویری با برنامه تیتر یک، با اشاره به ثبات حجم بالای بیماران و مراجعه کنندگان گفت: میزان ماندگاری بیماران در بخش‌های ویژه و آی‌سی‌یو افزایش یافته که این موضوع ما را با کمبود تخت و میزان بیشتر فوتی‌ها روبرو خواهد کرد.

این پزشک متخصص از مسئولان تقاضا کرد: همه تلاششان را برای کاهش شیوع بیماری به ویژه در تهران بکنند برای این که پذیرش بیماران بیشتر دیگر میسر نیست.

چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را در اصفهان حدود ۵۰ درصد ذکر کرد و افزود: مشکل زدن ماسک نیست، ماسک را اغلب استفاده می‌کنند. مشکل عمده بحث فاصله‌گذاری اجتماعی و فیزیکی و قرار گرفتن در محیط‌ های سربسته با تهویه ناکافی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم از کاهش میزان ورودی بیماران به بیمارستان‌های مازندران خبر داد و از مسئولان خواست وقتی تصمیم به تعطیلات می‌گیرند، در خصوص خروج خودروها از شهرها سختگیرانه‌تر عمل کنند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید