دانش آموزان مبتلا یا مشکوک به کرونا در فضای قرنطینه امتحان می دهند / تدابیر آموزش و پرورش

    کد خبر :808737
دانش آموزان مبتلا یا مشکوک به کرونا

مدیر کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: بنابر پیش بینی ها، مقرر شده آن دسته از دانش آموزان کرونایی، افراد مشکوک به کرونا و کسانی که بیماری زمینه ای داشته و ریسک ابتلا به بیماری دارند، در فضای جداگانه و انفرادی در امتحان نهایی شرکت کنند. همچنین طبق خوداظهاری هر فردی که اعلام کند هنگام برگزاری امتحانات علائمی از کرونا دارد، جداگانه امتحان می‌دهد.

محمد محسن بیگی درباره ضوابط و پروتکل های بهداشتی شرکت در امتحانات حضوری اظهار کرد: سال گذشته شرایط مشابه امسال را داشتیم، مدارس تعطیل بودند و به جز پایه نهم و دوازدهم، ارزشیابی سایر پایه ها غیرحضوری بود. سال گذشته دستوالعمل با کمک وزارت بهداشت تهیه و تنظیم و به استان ها ابلاغ شد؛ بنابراین تجربه اول ما نیست. در سال تحصیلی جدید نیز این موضوع با توجه به شرایط جدید و تجارب کسب شده مورد بازبینی قرار گرفته و آماده شده است و امروز به استان‌ها ارسال می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: نحوه برگزاری آزمون ها به صورت حضوری از یک ماه قبل در کمیته های فرعی ستاد ملی مقابله با کرونا در دست بررسی بوده است. بنابراین یک سری مقدمات را که از قبل پیش بینی می کردیم همزمان در استان ها در دست پیگیری داشته ایم. در پروتکل های امسال دو مطلب برای ما بسیار اهمیت داشت؛ نخست فاصله گذاری اجتماعی بوده است.

وجود کمتر از 100 دانش آموز در هر حوزه امتحانی

رعایت فاصله اجتماعی در حوزه ها

مدیر کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته ۴۰۰۰ حوزه امتحانی در پایه دوازدهم داشتیم که امسال بیش از ۲۷۰۰ حوزه به آن افزوده است گفت: اکنون 6700 حوزه در سطح کشور داریم. ۶۴۰ هزار دانش‌آموز پایه دوازدهم داریم و به طور میانگین در هر حوزه امتحانی کمتر از صد دانش آموز داریم که البته در برخی مناطق ممکن است به علت گنجایش سالن ها جمعیت بیشتر هم باشد ولی در برخی حوزه ها ۶۰ تا ۷۰ نفر باشد. فاصله صندلی‌ها از همدیگر از هرطرف تقریبا دو متر در نظر گرفته شده و هر دانش آموز در فضای فیزیکی چهار مترمربعی قرار دارد.

برگزاری امتحانات در فضای باز حوزه هایی که امکانات لازم را دارند

محسن بیگی افزود: دوم تهویه سالن‌ها است که امسال در شرایط بهتری قرار گرفته اند و حوزه هایی انتخاب شده اند که امکان ورود و خروج هوا را داشته باشند. همچنین تاکید کردیم هرجایی که امکان برگزاری آزمون در فضای باز وجود دارد این کار صورت بگیرد تا از دغدغه‌ها کاسته شود.

خانواده ها و دانش آموزان برای رفت و آمد دانش آموزان همکاری کنند

امکان ورود به جلسات امتحانی از نیم ساعت قبل از آغاز امتحانات

مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگری درباره رفت و آمد دانش آموزان به حوزه های امتحانی نهایی گفتد: به همکاری عوامل اجرایی، دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان برای رفت و آمد دانش‌آموزان نیاز داریم. به جد توصیه کردیم که تجمع قبل و بعد از ورود به سالن های امتحانی مدیریت شود و زمان ورود به سالن را گسترده تر اعلام کردیم و از نیم ساعت قبل از آزمون امکان ورود به سالن وجود دارد تا این ورود تدریجی باشد.

نهمی ها در مدارس خودشان امتحان می دهند

تراکم جمعیت در جلسات امتحانی برای این مقطع نداریم

وی افزود: در پایه نهم نیز امتحانات به صورت مدرسه ای برگزار می‌شود و آنجا حوزه امتحانی نداریم. بنابراین تراکم در حوزه های امتحانی این پایه کم و حدود صفر است زیرا در هر مدرسه و کلاسی میانگین ۲۰ تا ۳۰ دانش آموز حضور دارند. در پایه نهم یک میلیون و ۱۳۰ هزار دانش آموز داریم.

وجود مراقبان بهداشتی در حوزه های امتحانی

ارائه کدملی دانش آموزان به وزارت بهداشت

محسن بیگی با بیان اینکه در حوزه امتحانی پایه دوازدهم علاوه بر ناظران امتحان، یک نفر مراقب سلامت در حوزه نظارت کافی را دارد و از سوی شبکه‌های بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کشور نیز این نظارت‌ها صورت می‌گیرد، درباره دانش آموزانی که در حین آزمون علائم کرونا از خود بروز می دهند گفت: ما یک سری شرایط را از قبل پیش بینی کرده ایم.کد ملی تمام دانش‌آموزان شرکت کننده در آزمون را در اختیار وزارت بهداشت قرار می دهیم که در سامانه ماسک وضعیت آنان چک خواهد شد و هر دو روز یک بار موارد کرونا مثبت را اعلام می کند.

دانش آموزان مبتلا به کرونا در قرنطینه و یا نوبت شهریور آزمون می دهند

تدابیر لازم برای ایمنی دانش آموزان دارای بیماری زمینه ای

وی در برنامه انتهای الوند شبکه دو سیما افزود: عملا این دانش آموزان و یا موارد مشکوک به کرونا در کنار دیگر بچه ها امتحان نمی دهند که می توانند یا در فضای قرنطینه آزمون بدهند و یا در شهریور در آزمون شرکت کنند.

مدیر کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: کسانی که بیماری زمینه ای داشته و ریسک ابتلا دارند مثلا مبتلا به دیابت و غیره هستند اینها هم در فضای جداگانه و انفرادی امتحان می دهند. همچنین در خوداظهاری هر فردی که اعلام کند هنگام برگزاری امتحانات علائمی از کرونا دارد جداگانه امتحان می‌دهد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید