نیویورکتایمز: کمبود تجهیزات مقابله با کرونا در آمریکا در حال شدت گرفتن است
روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز گزارشی از کمبود جدی تجهیزات حفاظتی در مراکز درمانی آمریکا همزمان با اوجگیری مجدد شیوع ویروس کرونا در این کشور منتشر کرده است.
بنابراین گزارش، «با شدت گرفتن موارد ابتلا به ویروس کرونا در سراسر کشور، بیمارستانها، خانههای سالمندان و مراکز درمانی خصوصی با مشکلی مواجه شدهاند که انتظار میرفت تاکنون حل شده باشد: کمبود جدی ماسکهای تنفسی، گان و دستکشهای یکبار مصرف که مانع از ابتلای کارکنان بهداشتی صف اول میشوند.»
بر اساس گزارش فوق، برخلاف بحرانی که در ماههای مارس و آوریل تعدادی از بیمارستانهای شهرهای بزرگ را فراگرفت، تقاضای زیاد برای تجهیزات حفاظتی اکنون در حال تحت تاثیر قرار دادن طیف گستردهای از مراکز در سراسر آمریکاست، مشکلی که کارشناسان و انجمنهای پزشکی براین باورند که با اتخاذ رویکرد جدیتر تدارکاتی و توزیعی در روزهای آغازین همهگیری میتوانست برطرف شود.
نیویورکتایمز از یک مرکز درمانی در هیوستون گزارش داده که به پزشکان این مرکز گفته شده که ماسکهای ان۹۵ را تا ۱۵ روز استفاده کنند. بزرگترین سازمان پرستاران آمریکا در یک پیمایش در اواخر ماه ژوئن به این نتیجه رسید که ۸۵ درصد از اعضای این سازمان در حین مداوای بیماران کرونا مجبور به استفاده مجدد از ماسکهای ان۹۵ شدهاند. در فلوریدا، برخی بیمارستانها به کارکنانی که با بیماران تازه پذیرششده سر و کار دارند که برخی از آنها میتوانند ناقلان بینشانه بیماری باشند، تنها ماسکهای جراحی شل و ول داده شده است.
به گزارش فارس، «مایک پنس»، معاون رئیسجمهور آمریکا که ریاست کارگروه مقابله با کرونا را نیز در این کشور بر عهده دارد روز چهارشنبه تلاش کرد تا کمبود تجهیزات حفاظتی را مسالهای نهچندان مهم جلوه دهد اما گفت که دولت در صدد است تا دستورالعمل جدیدی در خصوص حفظ و مصرف مجدد تجهیزات محافظتی ارائه کند.
بر اساس این گزارش، بسیاری از مشکلاتی که در اوایل بهار در مقابله با بیماری کرونا در آمریکا به چشم میخوردند نه تنها از بین نرفتهاند بلکه بیشتر شدهاند. بر اساس گفتههای کارشناسان تدارکات، ایالات متحده برای تجهیزات مقابله با کرونا وابسته به تولیدکنندگان خارجی و واسطههایی است که با افزایش تقاضای جهانی قیمتهای خود را بالا بردهاند. این در حالی است که شرکتهای تولید کننده این تجهیزات در آمریکا با حداکثر ظرفیت خود مشغول تولید هستند.
تعداد بیماران مبتلا به کرونا در آمریکا از سه میلیون نفر فراتر رفته و یکچهارم کل ابتلاها در جهان در آمریکا رخ داده است.