پشت پرده فروش کارت هوشمند سوخت
کارت هوشمند سوخت غیر قابل واگذاری است. این کارت مانند کارت بانکی باید تنها توسط مالک آن استفاده شود.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی درباره تخلف فروش کارت سوخت و سهمیه مازاد خودروهای عمومی توضیحاتی ارائه داد.
شهرام رضایی مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش و پالایش فرآوردههای نفتی در خصوص واگذاری کارت هوشمند سوخت به غیر تصریح کرد: کارت هوشمند سوخت غیر قابل واگذاری است. این کارت مانند کارت بانکی باید تنها توسط مالک آن استفاده شود.
او بیان کرد: سهمیه ذخیره شده در کارتهای هوشمند سوخت خودروهای شخصی و عمومی، بعد از اصلاح نرخ قیمت حاملهای انرژی ، فقط به شخص مالک خودرو اختصاص پیدا کرده است و اگر کارت به شخص دیگری سپرده شود ، کاری غیرقانونی است.
به گزارش تابناک،مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش و پالایش فرآوردههای نفتی ادامه داد: مکانیزمهایی برای شناسایی نحوه استفاده از کارت سوخت ها همچون اندازه گیری تعداد سوختگیریهایی که از یک کارت انجام می شود ، وجود دارد که اگر فعال شود، کسی که کارت خود را واگذار کرده ، شناسایی شده و جرایمی به آن شخص تعلق می گیرد.
او افزود: واگذاری کارت سوخت به اشخاص نزدیک و وابستگان مالک خودرو شاید مشکلی ایجاد نکند اما فروش سهمیه در جایگاه ها به مالکان خودروهای دیگر عملاً مصداق فروش یارانه دولتی است و این کار مناسبی نیست و حتی در مقاطعی همچون مناطق لب مرز، امکان سوء استفاده از آن وجود دارد. توصیه اکید ما این است که از کارت هوشمند شخصی استفاده شود و فروش کارت سوخت، اقدامی غیرقانونی است.
رضایی بیان کرد: البته بنده درجایگاه مقام قضایی نیستم که جرایم این اقدام غیر قانونی را تعیین کنم اما طبق قانون این یارانه باید در اختیار شخص مالک خودرو قرار گیرد و در صورت اثبات استفاده افراد غیر از کارت سوخت، مرجع قضایی در خصوص میزان جرایم تصمیم خواهد گرفت.