۹۰ درصد افراد سوخته پول درمان های تکمیلی را ندارند
مدیر عامل بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری، گفت: ۹۰ درصد بیماران سوخته در کشور، توان مالی برای تامین هزینه های درمان تکمیلی را ندارند.
مصطفی ده مرده ای، روز یکشنبه در نشست خبری روز ملی پیشگیری از سوختگی، که در بیمارستان حضرت فاطمه(س) برگزار شد، با عنوان این مطلب که مشکلات در حوزه سوختگی خیلی زیاد است، افزود: بحث پیشگیری از اهمیت زیادی در جلوگیری از سوختگی برخوردار است که متاسفانه سازمان صدا و سیما برای پخش یک کلیپ آموزشی، از ما پول می خواهد. در حالی که ما پول درمان بیماران سوخته را با هزاران مشکل جور می کنیم.
وی با عنوان این مطلب که ۹۰ درصد بیماران سوخته برای درمان های تکمیلی پول ندارند، گفت: در تهران ۱۱۰ تخت سوختگی داریم که ظرفیت آنها همیشه تکمیل بوده و اگر همین حالا یک بیمار سوخته را به بیمارستان مطهری بیاورند، باید منتظر باشیم یکی از بیماران آی سی یو، فوت کند و یا اینکه ترخیص شود.
ده مرده ای به تعداد زیاد افراد از کار افتاده ناشی از سوختگی اشاره کرد و افزود: هیچ ارگانی متولی تامین لباس سوختگی نیست و اگر بیمار سوخته از این لباس استفاده نکند، دچار مشکلات عدیده ای خواهد شد.
مدیرعامل بیمارستان سوختگی مطهری، با عنوان این مطلب که سوختگی درد هر روز کشور است، ادامه داد: ما نباید تنها به یک روز خاص به عنوان روز ملی پیشگیری از سوختگی در کشور بسنده کنیم.
وی با عنوان این مطلب که لباس سوختگی و کار درمانی بیماران سوخته بیمه نیست، گفت: یک پماد ۵۰ گرمی حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد که متاسفانه در واردات آن نیز دچار مشکل شده ایم.