حسن بیادی: 3لیست از اردوگاه اصولگرایی بیرون می‌آید

  • سیاسی
  • پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۸ ۸:۴۵
    کد خبر :658982

عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت گفت: چه 30 بر هیچ اصولگراها ببرند، چه 15-15 شود و چه نتیجه 60-40 به نفع اصولگراها باشد؛ از مجلس آینده کار جدیدی نمی توان انتظار داشت و از مجلس فعلی بدتر و ضعیف تر خواهد شد.

 

شورای ائتلاف اصولگرایان برای همگرایی راه سختی در پیش دارد. پایداری یک کلام می گوید به تکلیفش عمل می کند و تنها از نامزدهای اصلح حمایت خواهد کرد.

 

البته خرده سلایقی هم هستند که نه با شورای ائتلاف همراه شدند و نه قصد همسویی با جبهه پایداری را در سر می پرورانند. آنها دوره گذشته نیز گرچه رأی چشمگیری نیاوردند اما لیست جداگانه شان مانع راه یابی حدادعادل به مجلس شد. به عبارت دیگر اصلاح طلبان برد سی بر هیچ شان را مدیون این خرده سلیقه ها هستند.

 

حسن بیادی عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت می گوید «این دوره هم جبهه لیست مستقل می دهد، بنایش به ایجاد مشارکت حداکثری است و به نتیجه نمی اندیشد.»

 

مشروح گفتگوی نامه نیوز با حسن بیادی را در ادامه بخوانید.

*به نظر شما اصولگرایان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی به فهرست مشترک در تهران می رسند؟

– بعد از فوت مرحومان جناب آقایان مهدوی کنی و عسکراولادی بین مجموعه های اصولگرا خلا جدی ریش سفیدی به وجود آمد بنابراین چنانچه کسی که بخواهد حرف آخر را در این اردوگاه سیاسی بزند وجود ندارد. البته در حال حاضر افراد و گروه های تمامیت خواه با طرح ادعاهایی واهی سعی می کنند مدیریت و لیدری این صحنه ناهمگون را به دست بگیرند اما چون تصمیمات شان توجیه منطقی ندارد و همه منافع را فقط برای خود ویا باند همسوی خود می خواهند، پس نمی توانند همه گروه ها را به هم متصل کنند.

*هم اکنون دو مجموعه شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دادن لیست جدی هستند، جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت به کدام سمت خواهد رفت؟

 

-جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت سمت خاصی نمی رود اما بطور توافقی و یا ائتلاف با بعضی از احزاب و جبهه‌های فعال لیست خود را بحول و قوه الهی ارائه خواهد داد.

*یعنی جبهه شما عضو شورای ائتلاف نمی شود؟

– به دلیل اینکه پیشنهاد و یا در خواستی از سوی آن جبهه نداشته‌ایم اعضاء موثر و احزاب شناسنامه‌دار جبهه بحول‌وقوة‌الهی کماکان با تاسیس یک ستاد فعال ملی و یک ستاد فعال مخصوص در تهران برای آمادگی در صحنه انتخابات فعالیتهای خود را از یک‌ماه قبل آغاز نموده است.

*از طرف شورای ائتلاف نیز دعوت نشده است که در جلسات شرکت کند؟

– اگرچه هرتلاش و فعالیتی برای به صحنه آوردن مردم و مشارکت عمومی آنان در انتخابات محترم و قابل تقدیراست اما اختلافات فی ما بین شورای ائتلاف و دیگر احزاب فراگیر و موثر اختلاف نظر جدی وجود دارد. و به دلیل فردگرا بودن و قائم به شخص بودن این گروه ها که می گویند «بیایید با من وحدت کنید»؛ وحدت صورت نمیگیرد در حالیکه انتظار همه احزاب این است «بیایید با یک انتخابات درون گروهی و تفکر شایسته سالاری و روحیه کاملاً انقلابی و ولایی با هم وحدت کنیم».

*به نظر شما چند فهرست زمان انتخابات مجلس از جریان اصولگرایی در می آید؟

-حداقل 3 لیست اثرگذار بیرون می آید. جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت، شورای ائتلاف و پایداری.

*جبهه پیروان خط امام و رهبری هم گویا لیست می دهد؟

– از صحبتهای جناب آقای باهنر این‌طور برداشت میشود که لیست نمی دهند و با شورای باصطلاح «شاجا» ائتلاف نموده‌اند.

*کدامیک موفق خواهند شد؟

– اگرچه افراد محترمی در جبهه‌های ائتلاف «شاجا» و پایداری حضور دارند اما همانطور که قبلاً گفتم هرنوع فعالیت آنان قابل تقدیر میباشد ولی آنان را بدلیل عده و عدم وحدت هیچ گاه گروه موفقی ندیده‌ و نخواهم دید .

*وضعیت جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت چگونه است؟

– این جبهه هم علیرغم همکاری بیش از ۲۲ حزب رسمی شناسنامه‌دار در کنار هم باسابقه همکاری ۵ ساله و با امکانات کافی فکر نکنم آثاری بهتر از جناحهای فوق داشته باشد ولی با این‌ همه معضلات جدی فعالیتهای خود را با هر جبهه و جناحی که همسو باشد بصورت صادقانه ادامه خواهد داد .

*جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت دوره انتخابات مجلس دهم نیز لیست داد اما سرلیست شما 85 هزار رأی بیشتر نیاورد، پس چرا می خواهد لیست ارائه دهد؟

– هدف اصلی و اول ما رأی آوردن نیست؛ مسئله حضور پر شکوه است. همه باید تلاش کنند مشارکت عمومی مردم و رضایتمندی آنان بالا رود تا بر سر صندوقهای رای حضور پیدا کنند.

*شما از دوستان آقای قالیباف بودید، انتظار ندارید ایشان شما را در لیست قرار دهد؟

 

-من از هیچ کس انتظار ندارم.

*خیلی ها پیش بینی می کردند آقای احمدی نژاد در انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور خواهد داشت و لیست می دهد اما این طور نشد و اخیرا هم گفته از هیچ لیستی حمایت نمی کند، چرا تحلیل ها اشتباه درآمد؟

– خود من معتقد بودم اگر آقایان قالیباف و احمدی نژاد با هم شوند و یک فهرستی را حمایت کنند، این مسئله می تواند یک جریان سومی و موفق و اثرگذار را ایجاد کند اما این اتفاق نیفتاد و با خبرهایی که دارم آنها کار مشترکی نخواهند نمود.

*برخی معتقدند اصلاح طلبان حضور کمرنگی در انتخابات مجلس دارند، شما هم چنین اعتقادی دارید؟

-خیر، اتفاقاً اصلاح طلبان حضور پرنگی دارند و همانطور که در اخبار و رسانه شاهد بودیم خیلی افراد شاخص اصلاح طلبان ثبت نام کرده‌اند.

*شانس رأی آوری دارند؟

-بله، چرا شانس ندارند.

*اما برخی چهره های اصلاح طلبان پیش بینی کردند که در این دوره اصولگراها 30 بر هیچ پیروز می شوند. آیا این نوعی مظلوم نمایی است؟
– البته این نظر توهمی بیش نیست اما چه 30 بر هیچ اصولگراها ببرند، چه 15-15 شود و چه نتیجه 60-40 به نفع اصولگراها باشد؛ از مجلس آینده کار جدیدی نمی توان انتظار داشت و از مجلس فعلی بدتر و ضعیف تر خواهد شد. معتقدم مجلس از مسیر اصلی اش خارج شده و به همراه دولت بصورت نرم سقوط کرده است.

*پس اینکه آقایان قالیباف و زاکانی گفته‌اند که «من دولت را به کار وادار می کنیم»، چه می شود؟

-اصلا این طور نیست. مگر آقای قالیباف بصورت انفرادی می خواهد در مجلس کار کند؟ اگر این چنین بود آقای زاکانی که در مجلس نهم بودند و اتفاقی نیفتاد و نتوانست این کار را انجام دهد.

*از نظر شما مجلس آینده چگونه و آیا موفق خواهد بود.

– تازمانیکه ساختار مدیریت اجرایی کشور با شیوه جزیره‌ای اداره میشود و قوانین مربوطه اصلاح نگردد و مدیریت یکپارچه مستقر رویکر مجالس و نحوه احرای انتخابات پارلمانی نشود وحضور احزاب فراگیر اور گزار و نقش در قدر نداشته باشند مجلس آینده همچون مجالس ۵ دوره گذشته سرنوشت و نتیجه بهتری نخواهد داشت و فرمایشی‌تر خواهد بود

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید