رفتار دوگانه مسئولان دانشگاه امیرکبیر، فرصتی برای سوءاستفاده آشوبگران!
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر درباره اتفاقات روز 16 آذر و تلاش عدهای برای ایجاد التهاب در این دانشگاه بیانیهای صادر کرد.
روز گذشته و همزمان با روز دانشجو عدهای در دانشگاه امیرکبیر با برگزاری تجمع و سردادن شعارهای ساختارشکنانه برای دقایقی موجب ایجاد التهاب در فضای دانشگاه شدند.
بر همین اساس انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر طی بیانیهای درباره اتفاقات رخ داده در این دانشگاه اعلام کرد: در مورخ 16 آذر 1398، دانشگاه امیرکبیر درگیر حوادثی شد که نام دانشجو را تحت الشعاع قرار داد. حوادثی که البته برای دانشجویان این دانشگاه تازگی نداشته و متاسفانه هرساله توسط عدهای معلوم الحال رخ میدهد. اینبار نیز، به بهانه اتفاقات آبان 98 و افزایش قیمت بنزین، عده ای آشوب گر از موقعیت و احوال آشفته دانشگاه سوءاستفاده کرده و تلاش کردند فتنهای بس بزرگتر و گستردهتر را رقم بزنند که به همراهی و حمایت تمام و کمال معاندین و منافقین و رسانههایی بود که رسالتشان جز براندازی اسلام و انقلاب نیست!
به گزارش فارس،عده ای از هنجارشکنان در روز شنبه 16 آذر حوالی ساعت 12، مقابل گنبدسبز (محل برد تشکل های دانشجویی) اقدام به تجمع کرده و با دردست داشتن پلاکارد هایی با محتوای خارج از عرف اقدام به سردادن شعارهایی رادیکال جهت جلب توجه سایر دانشجویان کردند.
این افراد که از اعضای تشکل های اصلاح طلب حامی دولت روحانی بودند، ابتدا با سر دادن شعارهایی همچون «مرگ بر این دولت مردم فریب» و … کوشیدند در پوشش معترضین دولت متبوع و مورد حمایت خود ظاهر شده و از آشوب کشیدن کشور در این مقطع طرفداری کنند؛ اما به تدریج این شعارها جای خود را به «برادر شهیدم، راهت ادامه دارد!»، «نه پادگان نه بنگاه، درود بر دانشگاه» و «زندانی سیاسی آزاد باید گردد» دادند که نشانگری بر اهداف ناپاک و آلوده سیاسی آنها بوده و نهایتا نیز خود را در شعار «متحد، مقاومت میکنیم» و پیگیری تلاش نافرجامشان برای تاسیس اتحادیه جعلی و غیرقانونی دانشجویان متحد آشکار ساخت.
دانشجویان تشکلهای “ترقی خواه” ، “مجمع اسلامی” و ” فرهنگ و سیاست” درحالی با تجمعی غیر قانونی آرامش دانشگاه را بهم ریختند که با درخواست هر سه ایشان درمورد برگزاری تریبون های آزاد در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه موافقت شده و توجیهی برای ایجاد فضای ملتهب و مشوش در دانشگاه نداشتند اما ایشان برای فرار از بار صحبت های خود و شانه خالی کردن تشکلشان از آن، به این اقدام نامعقول و غیرقانونی دست زدند.
در این تجمع حدود 1 ساعته که در قالب راهپیمایی در محیط دانشگاه شکل گرفت، تشکلهای ذکر شده که تاکنون نه اقدامی برای پیگیری و حل مشکلات کارگران کرده و نه حتی در منشور انتخاباتی حمایتشان از لیست امید و دولت آقای روحانی اثری از اسم کارگر آورده بودند؛ با سر دادن شعار های عوام فریبانه مثل « از هفت تپه تا تهران، زحمت کشان در زندان» از مظلومیت قشر زحمتکش کارگر در جهت اهداف سیاسی خود بهره برداری کردند.
با وجود رادیکال شدن شعارهای افراد آشوب طلب در دانشگاه و قرائت بیانیه خارج از چهارچوب، دانشجویان انقلابی جهت حفظ آرامش دانشگاه از حراست درخواست کردند که با بی قانونی مماشات نکرده و جلوی اتفاقات بعدی را بگیرند اما متاسفانه حراست دانشگاه امیرکبیر که داعیه دار برقراری قانون در سطح دانشگاه بود، به دستور مدیریت دانشگاه کوچکترین اقدامی در مقابل آن نکرد و با آرامش کامل در کنار تجمع کنندگان به نظارت پرداخت!
این اتفاق درحالی رخ داد که حراست دانشگاه امیرکبیر قبل از این، با اعضای انجمن اسلامی که قصد جمع آوری امضای طومار برعلیه استعمال سیگار و موادمخدر جلوی خوابگاه دخترانه را داشتند، به شدت برخورد کرده بود: برخورد دوگانه ای که ناکارآمدی مسئولین در حفظ فضای دانشگاه را ثابت کرد و شائبه جانبداری برخی از مسئولین از آشوبگران را قوت بخشید.
در نهایت نیز، بعد از “اتمام” تجمع اعتراضی تشکل های اصلاحطلب و قرائت کامل بیانیه و شروع متفرق شدن دانشجویان؛ حراست دانشگاه امیرکبیر اقدام به متفرق کردن دانشجو ها کرد!
سوالی که در ذهن دانشجویان شکل میگیرد؛ این است که آیا «حراست از اجرای قوانین دانشگاه» و حفظ «آرامش خاطر دانشجویان در مقابل عده ای قانونگریز» در توان مجموعه ریاست دانشگاه نیست؟ یا اراده و عزم جدی برای اجرای قانون توسط متولیان اجرای آن وجود ندارد؟ سوالی که فعلا بدون پاسخ باقی مانده و با اعلام برائت آشکار آقای دکتر معتمدی از متخلفین و محکومیت آنها همراه نشده است.