بررسی زلزله‌های دریایی و مقاوم‌سازی سازه‌ها در کنفرانس زلزله

    کد خبر :642233
بررسی زلزله‌های دریایی و مقاوم‌سازی سازه‌ها در کنفرانس زلزله

همزمان با برگزاری هشتمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در خصوص “جنبه‌های ژئوتکنیکی و زمین‌شناسی در زلزله سرپل ذهاب: آموخته ها و چالش‌ها” و “برآورد خطر زمین‌لرزه و دریالرزه در زون فرورانشی مکران” بحث و تبادل نظر خواهد شد.

 

عبدالرضا سروقد مقدم، دبیر علمی هشتمین کنفرانس علمی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله که از امروز دوشنبه، ۲۰ آبان ماه به همت “پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله” برگزار شد، با بیان اینکه این کنفرانس تا روز ۲۲ آبان ماه ادامه دارد، افزود: طی این کنفرانس سه روزه که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود، حدود ۵۷۰ مقاله ارائه می‌شود.

 

وی ادامه داد: در این کنفرانس علاوه بر مقالات داخلی، ۳۲ مقاله نیز از سایر کشورهای جهان به دبیرخانه ارسال شده است.

 

سروقد مقدم اضافه کرد: پس از فراخوان چکیده مقاله و در ابتدای کار، حدود ۱۰۲۸ چکیده مقاله به دبیرخانه هشتمین کنفرانس زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله رسید که در مرحله اول داوری‌ها ۵۷۰ چکیده مقاله پذیرفته شدند.

وی شعار این دوره از کنفرانس را «توسعه پایدار مبتنی بر دانش در کشورهای در معرض خطر زلزله» ذکر کرد و ادامه داد: در مجموع ۱۲ کشور از جمله کانادا، آلمان، انگلستان، سوئیس، ایتالیا، نیوزلند، اسلوونی، الجزایر، چین، ژاپن، ترکیه و سوریه در این کنفرانس شرکت می‌کنند.

 

دبیر علمی هشتمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، خاطرنشان کرد: طی این کنفرانس ۱۱ سخنران کلیدی از کشورهای مذکور حضور خواهند داشت که به تبادل نظر و ارائه جدیدترین اطلاعات و یافته‌های علمی خود در محورهای مختلف کنفرانس خواهند پرداخت.

 

وی با تاکید بر جهت‌گیری مطالعات پژوهشی به سمت تحقیقات کاربردی، گفت: طی روزهای برگزاری کنفرانس، ۱۵ کارگاه و نشست تخصصی از جمله “درس آموخته‌ها و چالش‌های بازسازی، تعمیر و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها بعد از زلزله سرپل ذهاب”، “جنبه‌های ژئوتکنیکی و زمین‌شناسی در زلزله سرپل ذهاب: آموخته‌ها و چالش‌ها”، “برآورد خطر زمین لرزه و دریالرزه در زون فرورانشی مکران برگزار خواهد شد.

 

به گزارش ایسنا ،دبیر علمی کنفرانس، ارائه دستاوردها، نیازها و چالش‌های پیش رو”، “ارزیابی نیازها بعد از رخداد سانحه و برنامه‌ریزی بازتوانی اولیه”، “خسارت، رکورد، مدل‌های غیرخطی و عدم قطعیت در یک سال گذشته، کاربردهای مهندسی زلزله بر اساس عملکرد”، “طرح جامع مدیریت بحران زلزله؛ مطالعه موردی شهر کرج” را از دیگر موضوعات مطرح در این نشست‌ها دانست.

 

سروقد مقدم، برگزاری نمایشگاهی تخصصی را از دیگر برنامه‌های جنبی این کنفرانس نام برد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید