لزوم افزایش تعامل بین بخشی در شهرداری/چرایی افزایش سرقت های شهری

    کد خبر :604286

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران معتقد است تعامل بین بخشی شهرداری ضعیف است و باید تعامل بیشتری بین پلیس وشهرداری برقرار شود.

دیوارهای صوتی بزرگراه چمران، یکی در میان غیب شده اند، شهردار تهران می گوید: دریچه های چودنی هم به سرقت می روند، مدتی پیش سردیس قیصر امین پور ناپدید شد.

به نظر می آید دزدان به امکانات شهری علاقمند شده اند، چند هفته پیش بود که رییس پلیس آگاهی تهران از دستگیری سارقان بیلبورد ها و بنرهای شهرداری تهران خبر داد که از طریق آگهی در سایت دیوار جذب شده اند. سردار لطفی دزدی بیل بردهای تهران را این گونه روایت می کند: ماجرای این سرقت ها این بود که اواخر مرداد ماه از طریق مسئولان سازمان زیباسازی شهرداری تهران به پلیس آگاهی اطلاع داده می شود تعدادی از تابلوها و بنرهای فرهنگی شهرداری تهران از سوی افرادی ناشناس به سرقت رفته است، در تحقیقات اولیه ماموران موفق به شناسایی یک راننده کامیون که اقدام به جابجایی و حمل این تابلوها کرده بود شدند و پس از اخذ مجوز های قضایی این فرد را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

یک راننده جرثقیل، یک برشکار و چند نفر دیگر نیز که اقدام به سرقت این تابلوها کرده بودند شناسایی و در عملیات های جداگانه دستگیر شدند. متهمان در تحقیقات انجام شده مدعی شدند که در پی یافتن کار اقدام به درج آگهی در سایت دیوار کرده بودند که فردی با آنها تماس گرفته و دعوت به همکاری کرده است این افراد نیز به فرد اصلی مراجعه و با آن اعلام شده است که این کار از جانب پیمانکار شهرداری انجام شده و آنان باید شبانه اقدام به جمع آوری تعدادی از بنرها و بیلبوردها از سطح مناطق ۱ تا ۱۱ شهرداری تهران کنند.

تعامل بین بخشی در مدیریت شهری پایین است

حجت نظری عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران درباره افزایش سرقت ها از امکانات شهری و راه کار کاهش آن به مهر می‌گوید: متأسفانه تعامل بین‌بخشی در مدیریت شهری آنطور که باید نیست و نیاز داریم به طور جدی با نهادها و دستگاه‌های اجرایی تعامل داشته باشیم.

وی ادامه می‌دهد: به طور مشخص در خصوص سرقت از مبلمان شهری، مجسمه‌ها، بیلبوردها و سایر امکانات شهری که باید در اختیار مردم باشد و به هر دلیلی سرقت می‌شود، لازم است با پلیس تعامل ویژه و جدی‌تری برقرار کنیم.

به اعتقاد نظری، تا به امروز مدیران شهری ارتباط موفق بین شهری نداشتند و اگر جایی به توفیقی رسیدند، احتمالاً آن نهاد احتیاجاتی داشته که از طریق شهرداری مرتفع شده است مانند در اختیار گرفتن ساختمانی یا مرمت بنا و … و آن مجموعه نیز به صورت محدود، پاسخگوی مدیریت شهری بوده است که این اتفاق مطلوب نیست.

به گزارش مهر، وی در خصوص افزایش سرقت‌ها از امکانات شهری مانند درب‌های چودنی، مجسمه‌ها و…. می‌گوید: بعضی از این سرقت‌ها با انگیزه اقتصادی انجام می‌شود و دلیل دیگری ندارد اما برخی مواقع، انگیزه‌ها تنها مادی نیست که شاهد ورود کمرنگ‌تر نهادهای نظارتی هستیم که این اتفاق درست نیست.

نظری تأکید می‌کند: شهرداری تهران باید تعامل جدی‌تری با پلیس داشته باشد، در حال حاضر یگان حفاظت شهرداری با ناجا تعامل خوبی دارد اما این ارتباط کافی نیست و باید به میزانی باشد که این نوع مشکلات برطرف شود.

شهردار نیاز به مشاور درحوزه دولت دارد

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به برخی از طرح‌های ترافیکی که نیاز به حضور مؤثرتر پلیس دارد، می‌گوید: این موضوع نشان می‌دهد معاونت مربوطه با بخش متناظر خود در پلیس، همراهی مناسبی ندارد و باید یا تغییر رویه دهد و یا خود تغییر کند تا با کاهش نقاط افتراق و افزایش نقطه اشتراک، بتوانیم طرح‌های ترافیکی خود را به خوبی پیش ببریم.

وی با اشاره به اینکه شهرداری برای افزایش تعاملات، نیاز به ایجاد ساختارهای جدید دارد، می‌افزاید: شهردار تهران دورِ میز دولت می‌نشیند اما برای پیشبرد بهتر اهداف مدیریت شهری در دولت، باید مشاوری در این حوزه داشته باشد تا ارتباطات پیوسته و قوی‌تر باشد. شاید مشاور پارلمانی نتواند آنطور که باید، منویات مدیریت شهری در مجلس را پیش ببرد اما چنین فردی در دولت بسیار می‌تواند برای شهرداری اثربخش باشد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید