بانوان برای رصد تخلفات ترافیکی به کمک پلیس میآیند
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از آغاز فعالیت بانوان فرهنگیار ترافیک خبر داد.
سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه نشست خبری صبح امروز خود با اشاره به آغاز فعالیت بانوان فرهنگیار ترافیک اظهار کرد: استفاده از ظرفیتهای اجتماعی یکی از اصلیترین اولویتهای نیروی انتظامی است چرا که ما معتقدیم بسیاری از کارها با مشارکت و همراهی مردم به نتیجه بهتری منجر خواهد شد.
هادیانفر با بیان اینکه در همین راستا نیز تا کنون طرحهایی همچون همیار پلیس، سفیران ترافیک و … به اجرا درآمده و موثر نیز بوده است، گفت: اما در بررسیهایی که انجام دادیم متوجه شدیم که کمتر به ظرفیت خانمها توجه شده است در حالیکه زنان نیمی از جمعیت کشور ما هستند.
چند نفر از زنان گواهینامه رانندگی دارند؟
هادیانفر با بیان اینکه طی یک بررسی که در سطح جهان انجام شده مشخص شد تا بیش از نیمی از کارهای مهم جهان را زنان انجام میدهند گفت: البته درآمد زنان از سطح درآمدهای جهان کمتر از ۱۰ درصد است اما اینکه بیش از نیمی از کارهای مهم جهان از سوی زنان انجام شده نشان میدهد که آنان تاثیر زیادی در اجتماع دارند. این نشان میدهد که نباید از نقش و جایگاه زنان غافل شد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با بیان اینکه بیش از ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از بانوان در کشورمان گواهینامه رانندگی دارند گفت: به عبارتی دیگر میتوان گفت که دستکم ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از زنان کشور آموزشهای رانندگی را فراگرفته و با قوانین آشنا هستند. بنابراین چرا نباید از مهارت و دانش آنان در کنترل ترافیک استفاده کرد؟.
هادیانفر افزود: در همین راستا نیز ما طرح بانوان فرهنگیار ترافیک را طراحی کرده و از امروز با پیوستن تعدادی از خبرنگاران زن این طرح رسما فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. بر این اساس بانوان در رصد تخلفات فرهنگسازی ترافیکی، بازرسی نامحسوس و … میتوانند به پلیس کمک کرده و بسته به مدرک تحصیلی که دارند همراه با پلیس خواهند شد.
به گزارش ایسنا، وی درباره اینکه این طرح چه زمانی فراگیر خواهد شد؟ گفت: اجرای این طرح از امروز رسما آغاز شده و پس از خبرنگاران، معلمان، پزشکان، زنان خانه دار و دیگر گروههای بانوان میتوانند به عنوان فرهنگیار ترافیک با پلیس راهور همکاری کنند.