مطب پزشکان فاقد کارتخوان پلمب میشود
مدیرکل امور مالیاتی گلستان از پلمب مطب پزشکان فاقد دستگاه کارتخوان خبرداد و گفت: خردادآخرین فرصت تسلیم اظهارنامه مالیاتی است.
علی اصغر هزار جریبی بعدازظهر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: درآمد مالیاتی در بسیاری کشورها مهم ترین منبع درآمد دولت بوده و باید این امر در کشور ما هم جایگزین درآمد نفتی شود.
وی افزود: در سال ۹۳ میزان درآمد مالیاتی استان ۱۶۰ میلیارد تومان بود که هم اکنون به ۴۲۸ میلیارد تومان رسیده و در قانون بودجه سال ۹۸ هم ۳۳ درصد رشد داشته است.
هزارجریبی گفت: درآمد عمومی گلستان در سال ۹۷ رقم ۵۲۸ میلیارد تومان پیش بینی شده بود که ۸۳ درصد این درآمد سهم امور مالیاتی بود.
وی بیان کرد: از ۴۴۱ میلیارد تومان که بر عهده امور مالیاتی بود، این سازمان توانست ۴۲۸ میلیارد تومان یعنی معادل ۹۷ درصد را محقق کند که دو درصد رشد نسبت به عملکرد سال قبل داشت.
هزارجریبی درخصوص مالیات بر ارزش افزوده گفت: پنج درصد این رقم در اختیار امور مالیاتی بوده و سه درصد هم عوارض است که به حساب شهرداری ها و دهیاری ها و بیمه سلامت واریز می شود.
۱۱۵ میلیارد تومان به حساب شهرداری ها و دهیاری ها واریز شد
وی اظهار کرد: در سال گذشته مبلغ ۱۱۵ میلیارد تومان به حساب شهرداری ها و دهیاری ها استان واریز شد که ۲۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان آن مختص شهرداری گرگان بود.
هزارجریبی افزود: درآمدهای مالیاتی به دو دسته مستقیم (حقوق کارکنان دولت، کارکنان بخش خصوصی، اصناف، نقل و انتقال املاک) و غیرمستقیم تقسیم می شود که در سال ۹۷ بالغ بر ۲۵۵ میلیارد تومان از مالیاتی وصولی متعلق به مالیات مستقیم بود که ۵۹ درصد مالیات اخذ شده را شامل می شود.
وی اضافه کرد: در تحقق درآمد ۸۳ میلیارد تومان از محل مالیات حقوق کارمندان، ۶۴ میلیارد تومان از شرکت ها، ۴۹ میلیارد تومان از مشاغل و اصناف، ۱۷ میلیارد تومان از حقوق کارکنان بخش خصوصی، و بقیه از اجاره املاک و مالیات بر ارث و سرقفلی و غیره است.
۸۳ درصد درآمد عمومی گلستان بر عهده امور مالیاتی است
طبق گفته مدیرکل امور مالیاتی گلستان درآمد عمومی استان در سال ۹۸ بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که ۸۳ درصد آن بر عهده امور مالیاتی است.
هزارجریبی تصریح کرد: طرح جامع مالیاتی سیستم بانکی مراحل نهایی را تصویب کرده تا به قانون تبدیل شود و این امر از فرار مالیاتی بسیاری جلوگیری می کند.
وی با اشاره به صندوق مکانیزه فروش که نقش تعیین کننده در مشخص شدن مالیات دارد، بیان کرد: در سنوات اخیر دریافت اظهارنامه کاملاً الکترونیکی شده و مشاغل و اصناف و صاحبان وسایل حمل و نقل عمومی باید تا پایان خرداد اظهارنامه خود را تسلیم کنند.
هزارجریبی با بیان اینکه شرکت ها و املاک استیجاری تا تیرماه مهلت دارند تا اظهارنامه خود را تحویل دهند، گفت: عدم تسلیم اظهارنامه باعث عدم بهره مندی از ماده ۱۰۱ بوده که این ماده معافیت هایی را برای صنوف مشخص می کند.
مدیرکل امور مالیاتی گلستان با بیان اینکه با تحویل به موقع اظهارنامه می توان از تقسیط مالیات برخوردار شد، اظهار کرد: در قانون بودجه سال ۹۸ آمده که پزشکان مکلف به داشتن دستگاه پوز بوده و اگر چنین نباشد می توان مطب آنها را پلمب کرد.
به گزارش مهر،هزارجریبی در خصوص واحدهای خسارت دیده از سیل خاطرنشان کرد: در ماده ۱۶۵ قانون مالیاتی آمده که اگر واحد تولیدی تا ۵۰ درصد خسارت ببیند از معافیت عملکرد آن سال بهره مند می شود و البته نباید خسارت آن از جایی تأمین شده باشد.