طرح «ندای کریستی چرچ »امضا شد/ خودداری آمریکا از امضای طرح

    کد خبر :539202

طرح «کریستی چرچ» در اجلاسی با حضور رهبران ۹ کشور و نمایندگان شرکت های فناوری امضا شد. در این سند قانونی شرکت‌های فناوری از جمله فیس بوک، توئیتر، گوگل به اقدامات خاص متعهد شدند.

روز گذشته اجلاسی با حضور نخست وزیر نیوزلند، رئیس جمهور فرانسه، رهبران کشورهای اروپایی و البته نمایندگان شرکت‌های بزرگ فناوری در پاریس برگزار و طرح «ندای کریستی چرچ» امضا شد.

در این اجلاس کشورهای انگلیس، فرانسه، نیوزلند، کانادا، ایرلند، سنگال، اندونزی، اردن و اتحادیه اروپا شرکت کردند.

رهبران این کشورها و شرکت‌های بزرگ فناوری طرح «ندای کریستی چرچ» را امضا کردند که شامل تعهدات مختلفی است تا از گسترش محتوای تروریستی و خشونت آمیز در فضای آنلاین جلوگیری می‌کند.

به نوشته نشریه نیوزلندی Stuff، این سند قانونی سه صفحه‌ای در حقیقت نتیجه ۶ هفته فعالیت‌های شبانه روزی است که پس از حمله به دو مسجد در نیوزلند و کشته شدن ۵۱ مسلمان انجام شده است.

به هر حال طبق این طرح شرکت‌های فناوری از جمله فیس بوک، توئیتر، گوگل نیز تعهد کرده اند اقداماتی خاص برای مقابله با پخش زنده جنایات در نظر بگیرند و استانداردهای عمومی شفاف‌تری استفاده کنند.

به طور دقیق‌تر طبق این طرح شرکت‌های فناوری تعهد کردند شرایط سرویس‌های خود را آپدیت کنند، روش‌های بیشتری برای گزارش محتوای نامناسب برای کاربران فراهم کنند، در فناوری‌هایی ردیابی و حذف محتوای خشونت آمیز سرمایه گذاری کنند و همچنین به طور مرتب گزارش‌های شفافیت عملکرد منتشر کنند.

شرکت‌های فناوری همچنین با یکدیگر همکاری می‌کنند پروتکل‌هایی برای شرایط بحرانی توسعه دهند.

از سوی دیگر رهبران کشورها نیز تعهد کردند برای دستیابی به این اهداف، اجرای قوانین و قانونگذاری بیشتر فضای اینترنتی با شرکت‌های فناوری همکاری کنند.

در این جلسه «جاسیندا آردن» نخست وزیر نیوزلند به طور مستقیم شرکت‌های فناوری حاضر در اجلاس را به چالش کشید تا مسئولیت بیشتری در قبال پلتفرم‌های خود قبول کنند.

او در این باره گفت: اینترنت از پلتفرم‌های وسیع و پیچیده‌ای تشکیل شده است. اما آنها توسط مردم ابداع شده اند و توسط مردم اداره می‌شوند. بنابراین هنگامی که خطرناک باشند به مردم آسیب می‌رسانند.

همچنین آردن از طرح فیس بوک برای محدود کردن مدت زمان انتشار لایو ویدئو برخی کاربران و ۷.۵ میلیون دلار سرمایه گذاری برای تحقیق درباره ردیابی ویدئوهای خشونت آمیز قبل از انتشار استقبال کرد.

از سوی دیگر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه و میزبان این اجلاس نیز تاکید کرد دستیابی به اهداف این طرح با تلاش جمعی میان دولت و شرکت‌های بزرگ فناوری محقق شود.

به هر حال این اجلاس در حالی برگزار شد که آمریکا از پیوستن به این طرح اجتناب کرد. به نوشته سی ان ان، کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرده است: هرچند ایالات متحده آمریکا اکنون در وضعیتی نیست که به این طرح بپیوندد اما ما از اهداف کلی آن حمایت می‌کنیم. ما با دولت‌ها، صنعت و جامعه متمدن در مقابله با انتشار محتوای تروریستی در اینترنت همکاری می‌کنیم.

این در حالی است که آمریکا این توافقنامه را امضا نکرد اما کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد این اهداف بلندپروازانه را تأیید می‌کند اما در حال حاضر نمی‌تواند به آن بپیوندد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید