بازنگری دستورالعمل حمایت ازآسیب دیدگان حین خدمت شهرداری تهران
مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران از بازنگری دستورالعمل حمایت از آسیب دیدگان و جان باختگان حین خدمت شهرداری تهران خبر داد.
به گزارش مهر، رضا جلالی در جلسه رسیدگی به وضعیت مصدومین حین خدمت شهرداری تهران که روز گذشته با حضور مدیرکل منابع انسانی شهرداری تهران و مدیرعامل شرکت شهر سالم در سالن کنفرانس اداره کل ایثارگران برگزار شد اظهار داشت: این دستورالعمل برای اولین بار و به همت مدیران حوزه توسعه منابع انسانی شهرداری تدوین و پس از بازنگری نهایی ابلاغ خواهد شد.
وی هدف از تدوین دستور العمل حمایت از آسیب دیدگان و جان با ختگان حین خدمت شهرداری را تحقق رسالت سازمانی، عدالت محوری و توجه به لزوم ارج نهادن به سرمایههای انسانی عنوان کرد و گفت: این دستور العمل در راستای تکریم کارکنان، توسعه رفاه، معیشت و ایجاد انگیزه و قدردانی از همکارانی که در حین خدمت و در راستای نیل به اهداف سازمانی سلامتی یا جان خود را از دست داده اند تهیه شده است.
مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران تصریح کرد: برنامه ریزی جامع، منسجم و ساماندهی نحوه حمایت از آسیب دیدگان و جان با ختگان حین خدمت شهرداری تهران در زمینههای مختلف با حفظ کرامت، شأن و منزلت آنان از طریق شناسایی نیازهای واقعی و تأمین آن در چارچوب امکانات، منابع و ظرفیتهای موجود هدف مهم دیگر تدوین این دستورالعمل است که انشاالله به زودی اجرایی خواهد شد.
جلالی دامنه شمول این دستورالعمل را تمامی کارمندان وکارگران ثابت، رسمی و قراردادی شرکت خدمات اداری شهر و مؤسسه هادیان شهر فعال در تمامی مناطق ۲۲ گانه و واحدهای ستادی عنوان کرد و گفت: این افراد در صورتی که در حین خدمت دچار سانحه منتهی به آسیب یا فوت شوند از مزایای پیش بینی شده برخوردار خواهند شد.
وی تصریح کرد: کارکنان مأمور از سایر دستگاههای اجرایی به شهرداری تهران که حکم مأموریت برای آنان صادر شده نیز مشمول این دستورالعمل هستند.
به گفته مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران، حادثه ناشی از کار به استناد ماده ۶۰ قانون کار و تأمین اجتماعی به حوادثی عنوان میشود که در حین انجام وظیفه و به سبب آن برای کارکنان اتفاق میافتد و براین اساس هر اتفاقی حادثه تلقی نمیشود مگر آنکه از چهار ویژگی اصلی متأثر از عامل یا عوامل خارجی، عدم قصور و تقصیر، وقوع ناگهانی و همچنین صدمه بر جسم و روان برخوردار باشد.
جلالی با بیان اینکه میزان آسیب دیدگی در این دستورالعمل برای آسیب دیدگان کلی و جزئی تعیین شده است اظهارداشت: تشخیص، احراز و تأیید میزان آسیب دیدگی بر اساس گزارش حادثه تأیید شده از سوی شورای تحول و ارتقا سرمایههای انسانی واحد متبوع و تأیید در کمیسیون پزشکی شرکت شهرسالم بوده که البته تأیید نهایی برعهده هیئت تشخیص حمایت از آسیب دیدگان حین خدمت خواهد بود.
وی با بیان اینکه هفت درجه جهت سطح بندی آسیب حین خدمت تعیین شده است افزود: همچنین اقدامات متعددی جهت تسهیلگری و حمایت از آسیب دیدگان و جان باختگان حین خدمت در حوزه اجتماعی و فرهنگی، اداری و بازنشستگی و معیشتی، درمانی و رفاهی پیش بینی شده که بر اساس سطح بندی صورت گرفته تخصیص خواهد یافت.