اطلاعیه ناجا برای ماه رمضان؛ از خوردن و آشامیدن در ملاء عام خودداری کنید
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در آستانه حلول ماه مبارک رمضان اطلاعیهای صادر کرد.
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و مغفرت را به عموم مسلمانان تبریک گفت و در اطلاعیه ای آورده است:
«شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن هدی للناس و بینات من الهدی و الفرقان
بار دیگر درهای خیر، برکت، فضیلت و استغفار به روی مومنان گشوده شد؛ و مردم خداجو به ضیافت و میهمانی خداوند تبارک و تعالی فرا خوانده شدند تا به قرب و رحمت واسعه الهی نائل گردند.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) درباره ماه مبارک رمضان می فرمایند: “اگر بنده خدا میدانست که در ماه رمضان چیست (چه برکتی وجود دارد) دوست می داشت که تمام سال رمضان باشد” ، از این رو در ماه بهار قرآن باید از فرصت مغتنمی که بیمنت نصیبمان شده، بهره ببریم و با روزهداری و عبادت خالصانه، برکت این ماه را توشه سفر آخرت خود قرار دهیم.»
در این اطلاعیه، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، در راستای تکریم و تعظیم شعائر اسلامی، به هموطنان روزهدار متذکر گردیده است:
« براساس احکام نورانی اسلام، روزه دار موظف است در تمام روز ( از طلوع فجر تا مغرب) با قصد اطاعت از فرمان خداوند از خوردن و آشامیدن و چیزهای دیگری که در رساله عملیه به آن اشاره شده است، خودداری نماید.
افراد بیمار، مسافر و تمام کسانی که دارای عذر شرعی هستند نیز برای حفظ حرمت ماه مبارک از خوردن، آشامیدن واستعمال دخانیات در ملاء عام به جد خودداری نمایند.
برابر روش هر ساله عرضه غذا توسط مراکز طبخ از بعد از سحر تا یک ساعت قبل از افطار مجاز نمیباشد.
متصدیان هتل ها، مهمان پذیرها، رستوران های بین راهی، پایانه ها، فرودگاه ها و ایستگاه های راه آهن با اخذ مجوز از مراجع ذیربط و ضمن رعایت شئونات اسلامی و پوشش فضای خود، میتوانند به مسافران ارائه خدمات دهند.
به گزارش ایسنا نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران نسبت به ارتقاء امنیت معابر، بوستان ها و تسهیل در رفت و آمد وسایل نقلیه، به ویژه در زمان افطار و شب های قدر توجه ویژه ای کرده و دستورالعملهای ترافیکی به تفکیک هر استان اعلام می شود.
انتظار می رود برای تقویت مراتب خویشتنداری، تحکیم پیوندهای ایمانی و گسترش ارزشهای اخلاقی، هنجارهای دینی و به ویژه عفاف و حجاب در محیطهای عمومی با دقت بیشتری از سوی همگان رعایت شود، بدیهی است با معدود افرادی که به نحو مشهودی هنجارشکنی کنند، برابر قانون رفتار خواهد شد.»