«بایدن» پیشتاز نامزدهای دموکرات است

    کد خبر :529835
بایدن

تازه‌ترین نظر سنجی دانشگاه کوینیپیاک گویای آن است که جو بایدن معاون اول دولت باراک اوباما که برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا نامزد شده است، با کسب ۳۸ درصد آرا، توانسته است از دیگر رقبای خود پیشی گیرد.

در این نظر سنجی که روز سه شنبه منتشر شد، الیزابت وارن سناتور ماساچوست با کسب ۱۲ درصد در رتبه دوم قرار گرفته است.

بر همین اساس، برنی سندرز توانسته است ۱۱ درصد آرا را به خود اختصاص دهد و پته بوتیجیج هم در رتبه چهارم با کسب ۱۰ درصد آرای نظر سنجی ملی دانشگاه کوینیپیاک قرار دارد.

به گزارش ایرنا، سناتور کاملا هریس از کالیفرنیا هم ۸ درصد آرای دموکرات‌ها و بتو اورورک نماینده پیشین تگزاس هم موفق شده است، نظر ۵ درصد از شرکت کنندگان این نظر سنجی را به خود اختصاص دهد.
بقیه نامزد‌های دموکرات نتوانسته اند بیش از ۲ درصد آرای این نظر سنجی را کسب کنند.

این در حالی است که نظر سنجی یک ماه پیش این دانشگاه حکایت از آن داشت که بایدن ۲۹ درصد، سندرز ۱۹ درصد، اورورک ۱۲ درصد و هریس ۸ درصد آرا را از آن خود کرده اند.

تحقیق امروز از دموکرات‌ها و متمایلین به دموکرات نشان می‌دهد که ۵۶ درصد می‌گویند بایدن بهترین شانس برای مبارزه با دونالد ترامپ است و ۱۲ درصد هم این نظر را درباره سندرز مطرح می‌کنند.

۴۴ درصد معتقدند بایدن بهترین رئیس جمهوری خواهد بود و ۱۱ درصد هم نظرشان درباره سندرز و وارن اینگونه است.
از نظر ۲۳ درصد، بایدن بهترین ایده‌های سیاسی را دارد و وارن در این زمینه ۱۹ درصد را از آن خود کرده است.

تقریبا ۲۵ درصد دموکرات‌ها می‌خواهند که نامزد ریاست جمهوری تمرکز خود را بر مبارزه با ترامپ داشته باشد در حالی که ۷۰ درصد می‌خواهند این تمرکز بر مسایل ملی باشد.

از سوی دیگر ۸۴ درصد جمهوریخواهان و متمایلین به آنها، از ریاست جمهوری دونالد ترامپ حمایت می‌کنند و تنها ۳ درصد از ‘بیل ولد’ و ‘لاری هاگن’ اعلام پشتیبانی کرده اند.

با این حال، ۵۲ درصد از کل رای دهندگان آمریکا اعلام کرده اند در صورتی که ترامپ نامزد جمهوریخواهان برای این انتخابات باشد، به او رای نخواهند داد. این در حالی است که ۳۲ درصد می‌گویند به ترامپ رای می‌دهند و ۱۳ درصد می‌گویند ترامپ یکی از گزینه‌های آن‌ها خواهد بود.
اگرچه این نظر سنجی آخرین سنجش در این زمینه نیست، اما در انتخابات‌های پیشین نشان داده شده است که نمی‌توان به نتایج این نظر سنجی‌ها اعتماد کرد و خروجی انتخابات همواره آن نیست که پیشتر مشخص شده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید