چکناواریان: میخواهم فیلم بسازم
آهنگساز و موسیقیدان پیشکسوت گفت: قصد دارم فیلمی بسازم و کارگردانی آن را برعهده بگیرم.
لوریس چکناواریان با بیان اینکه از کودکی به سینما علاقه داشتم اظهار داشت: کارگردانی و بازیگری من را به سمت خود جذب می کرد اما سرنوشتم در موسیقی بود.
وی افزود: وقتی در جوانی به وین رفتم بین انتخاب سینما و موسیقی تردید داشتم اما موسیقی من را به سمت خود کشید و هنوز هم اسیر آن مانده ام.
وی با بیان اینکه اگر پیشنهاد بازیگری داشته باشم قبول نمی کنم اما دوست دارم فیلمی بسازم که خودم هم در آن بازی کنم تصریح کرد: قصد دارم کارگردانی یک فیلم را انجام دهم و در آن خودم بازی کنم و قطعا موسیقی آن را هم خودم خواهم ساخت اما نمی دانم موفق خواهد بود یا خیر.
** جشنواره جهانی فیلم فجر فضایی برای تبادل فرهنگ است
چکناواریان با اشاره به اینکه به علت مشغله زیاد کاری کمتر فیلم دیده ام اظهار داشت: وجود جشنواره بین المللی فیلم فجر خوب است زیرا در آن هم میتوان فیلم خارجی دید و هم خارجی ها می توانند به تماشای فیلمهای ایرانی و فرهنگ ما بنشینند. وی افزود: سینما به عنوان یک فرهنگ و هنر بهترین وسیله برای تعامل و ارتباط با یکدیگر است.
این آهنگساز پیشکسوت خاطرنشان کرد: بیش از هر چیزی در این جشنواره از محیط آن لذت می برم زیرا فضایی برای تبادل فرهنگ است و گاهی هم به تماشای فیلم می نشینم. خوشحالم که در چنین محیطی قرار دارم.
** موسیقی فیلم ها خوب است
چکناواریان با بیان اینکه موسیقی فیلم های ایرانی در سطح جهانی نیست تاکید کرد: در فیلم های خارجی ارکستر وجود دارد که ما در ایران ارکستر خوب نداریم.
وی افزود: تعداد نوازنده های خوب کم است پس نمی توانیم توقع داشته باشیم گروه های چند نفره بتوانند از عهده کار یک ارکستر بر آیند. موسیقی فیلم های که ساخته شده با کمبود سازها باز هم قابل قبول است.
سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دبیری رضا میرکریمی در پردیس سینمایی چارسو برپاست. جشنواره امسال شامل بخش های متنوعی از جمله بخش های اصلی سینمای سعادت، جلوه گاه شرق و جام جهان نما، بخش های جنبی نمایش فیلمهای کلاسیک مرمت شده، مستند زیر ذرهبین، شاخههای زیتون (پنجرهای به دنیای اسلام)، مروری بر آثار سینمای چین، مروری بر آثار سینمای آلمان، نمایش فیلمهای کمدی معاصر، نمایشهای ویژه، بهترین کشورها و بازار فیلم است.
افزون بر این، برنامه های مختلف همچون دارالفنون (اردوی استعدادیابی با حضور فیلمسازان جوان ایران، منطقه و جهان)، نشستهای دانشگاهی، کارگاهها و سمینارهای آموزشی و بزرگداشت بزرگان سینمای ایران نیز همزمان با 9 روز جشنواره برگزار می شود.
جشنواره جهانی فیلم فجر میزبان بیش از 250 مهمان از 58 کشور جهان؛ شامل مدیران جشنواره های جهانی، برنامه ریزان یا نمایندگان انتخاب فیلم از طرف جشنواره ها، سینماگران و علاقمندان به سینمای ایران است. همچنین 28 مهمان از 21 کشور در بخش دارالفنون شرکت دارند.
در این دوره 163 فیلم از 64 کشور جهان در بخشهای مختلف؛ شامل 9 فیلم کوتاه، 14فیلم بلند پریمییر (اولین نمایش)، 41 فیلم بلند و 7 فیلم کوتاه نمایش داده می شوند.
بازار فیلم نیز از 29 فروردین تا 3 اردیبهشت با حضور 40 شرکت کننده و بیش از 60 خریدار در حاشیه جشنواره برپاست.