رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی پیشنهاد کرد

دانشجویان به بحث تالاب انزلی بپردازند

    کد خبر :504930
مهدی کاظمی خالدی

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، تالاب انزلی را یکی از دغدغه‌های مهم همه فعالان عرصه محیط زیست کشور دانست و گفت: باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست می‌تواند با همکاری پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی به ارائه راهکارهای مناسب از نگاه فضای دانشجویی برای تالاب بپردازد.

مهدی کاظمی خالدی در نشست منطقه‌ای باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی کشور که به میزبانی جهاد دانشگاهی استان گیلان در سالن اجتماعات سازمان حفاظت محیط زیست استان برگزار شد، با تاکید بر نقش و جایگاه دانشجویان در فعالیت‌های اثرگذاری فرهنگی و اجتماعی، اظهار کرد: جامعه دانشگاهی می‌تواند در کنار سازمان حفاظت محیط زیست در راستای امر آموزش و پژوهش برای فرهنگ سازی زیست محیطی گام‌های بلند و مؤثری بردارد.

وی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی را شبکه‌ای متشکل از طیف گسترده‌ای از تخصص‌ها، مقاطع تحصیلی، آگاهی‌ها، انگیزه‌ها و سلایق دانست که هدفشان حفظ محیط زیست است و یادآور شد: دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی دغدغه محیط زیستی کشور و منطقه خودشان را دارند.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی متذکر شد: با برنامه ریزی های انجام شده در حال حاضر باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست در کل کشور تشکیل شده و در قالب هشت منطقه مشغول به فعالیت است.

کاظمی خالدی، با بیان اینکه باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به منظور هم افزایی در ایفای مسئولیت اجتماعی خود به فعالیت‌های ترویجی و مطالبه‌گری با استفاده از مزیت‌های دانشگاهی می‌پردازند، گفت: تخصص‌های موجود در این باشگاه می‌تواند متناسب با نیازهای هر منطقه باشد.

وی استان‌های تهران با ۱۴ گروه، خراسان رضوی با ۱۰ گروه، زنجان با ۹ گروه و قم با ۸ گروه را دارای بیشترین تعداد گروه‌های دانشجویی فعال محیط زیستی دانست و اضافه کرد: گروه‌های دانشجویی محیط زیستی در استان‌های شمالی کمتر هستند.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی اجرای پروژه‌های دانشجو محور از طریق شبکه کارشناسان حوزه‌های تخصصی مختلف را یکی از کارکردهای باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی دانست و گفت: این باشگاه با سایر سازمان‌های دانشجویی فعال در حوزه محیط زیست همکاری می‌کند.

کاظمی خالدی ارائه راهکارهای خلاقانه با استفاده از نوآوری اجتماعی را ویژگی فعالیت گروه‌های دانشجویی فعال محیط زیست دانست و تاکید کرد: طی سال‌های اخیر بسیاری از پروژه‌ها به دلایل مختلف جزو اولویت‌ها قرار نمی‌گیرند، اما همچنان نیاز کشور هستند بر همین اساس دانشجویان با توجه به اولویت‌ها بحث‌ها را دنبال کنند و مشارکت مردمی را داشته باشند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید