اینترنت مقصر افزایش طلاق نیست
مدیرکل بهزیستی استان تهران با رد این ادعا که اینترنت و فضای مجازی باعث افزایش آسیبهایی مانند طلاق شده است، گفت: همه این موارد به نداشتن دانش و مهارت لازم برای استفاده از این ابزارهای ارتباطی باز میگردد.
اصغر باقری با تشبیه فضای مجازی به باران، گفت: اگر باران رحمت بیش از اندازه و پیش از اینکه زیرساختهای لازم آماده باشد ببارد، باعث وقوع سیل و خرابی میشود.
وی تصریح کرد: آنهایی که با اینترنت و فضای مجازی قهر میکنند از روی ندانستن و جهل است؛ در بارش باران نیز نمیشود به باران ناسزا گفت بلکه باید دانش استفاده از باران را داشت تا با ذخیره صحیح، آن را به رحمت و عاملی برای توسعه تبدیل کرد.
باقری خاطرنشان کرد: هر اندازه جامعه از فضای مجازی فاصله بگیرد به همان اندازه از توسعه فاصله گرفته است بنابراین ما باید نحوه استفاده از این ابزارها را به جامعه و خانوادهها آموزش دهیم.
مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: هیچ کس نمیتواند کتمان کند که اینترنت موجب انفجار اطلاعات شده است و امروز شاهد هستیم که فضای مجازی و شبکههای اجتماعی همه لایههای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه را دچار تغییر کرده است.
باقری افزود: با این وجود نباید چون خودمان را برای استفاده از اینترنت و فضای مجازی آماده نکردیم صرفا استفاده از آن را نهی کنیم.
وی ادامه داد: این ظرفیت عظیم برای جامعه هدف نیز بسیار مفید واقع شده و خصوصا خلاء های ارتباطی افراد دارای معلولیت را می تواند پوشش دهد.
مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به قابلیت جدید نرمافزار تلگرام برای برقراری ارتباط صوتی رایگان، افزود: این قابلیت میتواند کمک بسیار بزرگی هم از جهت مادی و هم از جهت معنوی به مددجویان بهزیستی کند چرا که در سبد هزینههای این افراد، مبلغی برای هزینههای ارتباطی آنها تعلق دارد که این قابلیت میتواند منجر به کاهش این هزینهها شود و از طرفی بازه ارتباطی مددجویان را گسترش دهد.
باقری در پایان با تاکید بر فرصتهای فضای مجازی نظیر عمومی بودن، کاهش هزینهها، دسترسی آسان، کاهش رفت و آمد، جذابیت و تنوع به کلامی از حضرت علی(ع) اشاره کرد و گفت: آن مددکار بزرگ تاریخ در کلامی به لزوم تربیت فرزندان برای آینده تاکید کردند و فرمودند که فرزندانتان را به آداب خود تربیت نکنید بلکه آنها باید برای آینده و پس از شما تربیت شوند.
گفته می شود که هر 18 ساعت یک طلاق در کشور اتفاق می افتد به آن معنا که از هر چهار ازدواج در کشور یکی از آنها منجر به طلاق می شود.