حدادعادل: حرفهای عجیب و غریبی درباره مدارس غیردولتی می‌زنند

    کد خبر :495113
مدارس غیردولتی

رئیس فرهنگستان زبان وادب فارسی با اشاره به کارنامه سی ساله مدارس غیردولتی گفت: این کارنامه گواه آن است که ما اشتباه نکردیم و ۲۰ درصد دانش آموزان تهران در مدارس غیردولتی درس می‌خوانند. اگر بار این ۲۰ درصد در این شرایط اقتصادی به دوش آموزش و پرورش می‌افتاد به نفع کشور بود؟.

غلامعلی حداد عادل در مراسم افتتاح اولین نمایشگاه دستاوردهای مدارس و مراکز غیردولتی و صنایع آموزشی وابسته که از امروز در مصلی تهران آغاز به کار کرد و تا هشتم اسفندماه در مصلی تهران ادامه دارد با بیان اینکه ۳۰ سال از تصویب قانون مدارس غیردولتی گذشت گفت: تولد مدارس غیردولتی داستان طولانی و شنیدنی دارد. اوایل انقلاب داشتن مدرسه غیردولتی در حد جرم بود و دفاع از تفکر مدارس غیردولتی جرات می‌خواست.

وی افزود: حتی در مقطعی در میدان ژاله اخباری از درگیری های آموزش و پرورش با مدرسه‌ای که می‌خواستند آن را غیردولتی اداره کنند بوجود آمده بود.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان اینکه خاطرم هست زمانی که معاون وزیر آموزش و پرورش بودم در شورای معاونین درباره تاسیس مدارس غیردولتی سوال شد و تنها بنده موافق شکل‌گیری مدارس غیردولتی بودم گفت: به هر حال چندماه بعد قانون تاسیس مدارس غیردولتی مصوب شد و جالب آنکه عموم معاونانی که دستشان را بلند نکرده بودند جزو اولین کسانی بودند که مجوز گرفتند و امروز مدرسه غیردولتی دارند.

حدادعادل ادامه داد: از جمله مهمترین دستاوردهای انقلاب این است که ما ملت امکان پیدا کردیم فرزندانمان را آنطور که خودمان می‌خواهیم تربیت کنیم.

وی با اشاره به کارنامه سی ساله مدارس غیردولتی گفت: این کارنامه گواه آن است که ما اشتباه نکردیم و ۲۰ درصد دانش آموزان تهران در مدارس غیردولتی درس می‌خوانند. اگر بار این ۲۰ درصد در این شرایط اقتصادی به دوش آموزش و پرورش می‌افتاد به نفع کشور بود؟ به لحاظ کیفیت آموزشی هم می‌توان درباره مدارس غیردولتی صحبت کرد.

وی افزود: این روزها حرفهای عجیب و غریبی درباره مدارس غیردولتی زده می‌شود. شهریور امسال روزنامه‌ای وابسته به نهادی که خودش کلی مدرسه دارد، از بالا تا پایین صفحه خود به شخصیت‌هایی که عمرشان را پای آموزش گذاشتند تهمت زد و تحت عنوان عدالت آموزشی، لجن پراکنی کرد و تهمت زد. آن مطلب یکسره دروغ و تهمت بود و بعد به اعتراضات هم اعتنا نکردند. اینها غلط است و نباید ما را در ادامه راه به تردید وا دارد.

حدادعادل با اشاره به اینکه البته کتمان نمی‌کنم که درصد کمی از مدارس غیردولتی اجحاف می کنند و ممکن است به بنگاه ناروای اقتصادی تبدیل شوند، اما چهره عمومی مدارس غیردولتی این است که به علت نفع اقتصادی پای کار نیامده‌اند گفت: همان ملک را به هر شکل دیگری استفاده کنند درآمدش بیشتر و دردسرش کمتر است. یک بخاری در زاهدان افتاد و آتش گرفت و انفاقات ناگوار رخ داد. مسئولیت همین قدر سنگین است. اگر بروند سراغ کار اقتصادی بهتر است،اما این را یک فرصت می‌دانند که سطح تعلیم و تربیت را در مدارس ارتقاء دهند. این نمایشگاه فرصتی برای تبادل تجربیات است.

به گزارش ایسنا، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان اینکه افتخار می‌کنم بعد از بیش از پنجاه سال تدریس در دانشگاه حالا معلم مدرسه غیردولتی هستم گفت: در مدرسه غیردولتی کار می‌کنم برای کمک به مدرسه دولتی و کمک به نظام و خلق؛ توصیه می‌کنم این نمایشگاه را هرسال تکرار کنند.

به گزارش ایسنا، علیرضافولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نیز گفت: امروز مدارس غیردولتی به عنوان یار و یاور آموزش و پرورش در اقصی نقاط کشور مشغول فعالیت اند و در تعلیم و تربیت آینده سازان نقش ایفا می‌کنند.

وی گفت: این نمایشگاه دستاوردهای ۳۰ سال گذشته مدارس غیردولتی را نمایش می‌دهد. ظهور و بروز مدارس غیردولتی شاید بی نظیر نباشد، اما بی بدیل است.

وی افزود: این مدارس امروز به عنوان یارویاور آموزش و پرورش در اقصی نقاط کشور مشغول فعالیت اند و در تعلیم و تربیت آینده سازان نقش ایفا می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه این نمایشگاه دسترنج مدارس غیردولتی تهران را نمایش می‌دهد، اما الگویی برای کل کشور است عنوان کرد: شورای هماهنگی مدارس غیردولتی و مناطق ۱۹ گانه آموزش و پرورش شهر تهران با جدیت تمام در برگزاری این نمایشگاه مشارکت داشتند.

فولادوند ادامه داد: امید است شاهد آن باشیم که جمعیت تحت پوشش مدارس غیردولتی افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، صنیعی، رئیس شورای هماهنگی موسسان مدارس غیردولتی شهر تهران نیز با بیان اینکه شورای هماهنگی مدارس این آمادگی را دارد که تحارب خود را در عرصه برگزاری نمایشگاه در اختیار سایر استان‌ها قرار دهد گفت: در راستای توسعه کنی و کیفی مدارس تلاش می‌کنیم.

وی افزود: امیدواریم این شروع سرآغازی برای آن باشد که مجموعه موسسان دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند

به گزارش ایسنا، ناصرالملکی، رئیس نمایشگاه دستاوردهای مدارس و مراکز غیردولتی نیز با بیان اینکه سال ۶۷ قانون تاسیس مدارس غیردولتی به تصویب رسید اظهار کرد: امروز شاهد ارائه دستاوردها، موفقیت وگوشه‌ای از فعالیت‌های مدارس غیردولتی هستیم.

وی افزود: یکی از محصولات جدی در هر رشته فعالیتی، نمایشگاه است که هم محل معرفی کالاها و دستاورها و هم محل انتقال دانش و تجربه است. بیش از ۳۰۰ مدرسه، مرکز و صنایع آموزشی امروز در این نمایشگاه حضور دارند. استارت اپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان نیز حضور فعال در این نمایشگاه دارند و در کنار ارائه ابتکارات و خلاقیت‌ها برنامه‌های جانبی پیش بینی شده است.

ناصرالملکی همچنین از برگزاری۸۰ کارگاه آموزشی در این نمایشگاه خبر داد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید